Bizim de asıl gaz sancılarımız yeni başladı, ama sizinkilerin aksine benim kızımın gazı sabah saatlerinde başlıyo, her gün saat kurulmuş gibi saat 7 de ıkınmaya başlıyo, 7.30 gibi ağlamaya terfi ediyo. Ve ne yaparsam yapayım susturamıyorum, meme vermek hariç tabi :) Daha önceki akşam ağlamaları meğersem naz mış, gerçek gaz sancısıyla tanışınca anladım:) Bu yüzden en azından gündüz yüzüstü yatsın istiyorum ama nefret ediyo, yatmak istemiyo hiç, sürekli kafasını bi sağa bi sola çeviriyo, ağlıyo. Mecburen sırtüstü yatırıyorum ben, ama kafası hep yan duruyo, kusmaya karşı, kendi de öle seviyo zaten :)ya benimki sürekli yüzüstü yatıyooo hatta eliyle illa burnunu ağzını kapatıyo o sıcaklık hoşuna gidiyooo başka türlü uyumuyooo bende sırtüstü bir kere yatırdım kustu çok korktum o yüzden sırtüstü yatırmıyorum ... yüzüstü kussa bile çıkartıyor kafasını çevirebiliyor nees alamayınca rahatsız olunca çeviriyor ...
kızlar,
ben kilo veremiyorum bir türlü takıldı kaldı kilo ayn yerde..bir de canım hep tatlı istiyor özellikle emzirme sonrası..ne yapıcam bilmem
Valla ben de aynı durumdayım, bu ara o kadar tatlı ihtiyacım var ki. Normalde şerbetli tatlılardan nefret ederim ama şu an gözümün önünde tütüyolar, olsada yesem, dün eşimi aradım çikolatalı gofret alsın diye, 10 tane almış, yarısı bitti bile