Evet kızlar emzirmek inanılmaz insanın iştahını açıyor ve acaip bir tatlı isteği oluşturuyor insanda.Benim de canım tatlı istiyor, aslında genel anlamda iştahım da çok açık.Ama kendimi frenliyorum, dikkat ediyorum en azından ve egzersiz yapıyorum.Sütlü tatlıları tercih ediyorum mesala.Çikolata ağzıma sürmüyorum, hamur işi yok.Sulu yemekler yiyorum ve acıkmadan asla yemek yemiyorum ve en son öğünüm akşam 19.00.Bu saat den sonra bitki çayları ve midem çok kazınırsa petibör bisküvü ( süt yapıyor ) veya meyva.
Bence az biraz dikkatle rahatlıkla kilo verebiliriz.Önemli olan bir yerden başlamak ve kararlı olmak.O zaman daha iyi oluyor insanın psikolojisi.Evet, şu istah açıklığı ile dikkat etmek zor olabilir kabul ediyorum, bu da insanı agresif yapıyor yani yemek istediklerini yiyememek (!) ama ; kilolardan ötürü , kişinin kendini beğenmemesi daha kötü bür ruh haline sokuyor insanı.Ben 1. tercihi seçiyorum.
Paris mevzusuna gelince.Biz daha gitmedik.Yani ben o psikolojide değilim şu an.Yorgun oluyorum bir kere.Kızım düzgün uyumuyor, ister istemez bu beni bazen agresif yapabiliyor.Ve sizler gibi eşimin bir çok hareketi gözüme batıyor.Fakat eşimin beni istemediği gibi bir düşünceye kapılmıyorum, hissetmedim en azından.O da benim gibi değişik ruh hali içinde olabilir.Paris mevsunu çok takmıyorum ve spontane bir zaman da yaşayacağını düşündüğüm ince bir mevzu : ) ve ben o zamanı bekliyorum.Sizde boş verin : ) zaman , zaman .
canım dalga gecıosun 19 dan sonra bısı yememek mı ben gece yatarken 1 ogun daha yapıp yatıyorum. gece sutum olsun dıe. gce sagıyorum o sutu gunduz veryorum cunku gunduz memede sut bıtıyor mecburumm..paket paket tahın helvası bıtırıyorum sonrada kılo dıyorum vucut napsın yanı .. oda bır yere kadar :26::26: