:roflol: benimde çok sık yaşadığım şey gören herkes kendi hamileliğine benzetiyo benimkini,eşimin ablası,eltim hepside ayy bende hamileyken 6 kilo aldım sırf karnım vardı senin gibi hiç bedenim kilo almadı,tabi onlar önceden hamile oldukları için ben görmemiştim,eşimde hepsi davul gibiydi ya gören ikiz üçüz sanıyodu nasıl 6 kilo almışlar deyip gülüyo,bende hala 51im almadım ama önden çıkması çok hoş oluyo demekki bebek besleniyo yani,ille benimde çok kilo almama gerek yok ama alsam bişeyde demem,sende valla anca 3-4ten sonra şişcen,benim anladığım bizim gördüğümüz 3. ayda başlıyoruz şişmeye ama sırf biz biliyoruz bunu 4tede dışardakiler anlıcak :))) benim 12. hafta bitiyomuş buarada cnm bu geçirdiğim günler 12nin günleri ya,cuma itibariyle 3ü bitirip 4.aydan gün almaya başlıcakmışım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hep öyle olur zaten.Yahu ebru şallı bile 7 aylık hamileliğinde 7 kilo almış : ) biraz desteksiz atmışlar .
Valaha canım ben kilo alıyorum anlamıyorum zaten bu neyin kilosu kız bir şey de yemiyorum doğru düzgün.53 üstüne 500 gram daha eklendi : )