• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

kizlar insallah buna kusur bulmassiniz artik kaydirigubbakcemile5

Maşallaaaaah süphanallaaah:nazar:aklinialirimsmile çook tatlısın yaaopuyorumnanaktan

34+2'lik halim kızlar. Selin'in göbüşünden sonra fotoğraf ekleme cesaretini gösteriyorum sempatiksalakcinni Bu sebeple her türlü tebriği kabul edebilirim kaydirigubbakcemile3

Bu arada halılarımı yıkamaya verdim kızlar.Artık son hazırlıklarımı yapıyorum eyvahedigeldismile

Kızlar 33+2 yiz :nazar:

Veee işte normal hamileler, kızlar sizde çok şiş değilsiniz maşallah:nazar: haftalarınıza göre gayet güzelsiniz, zaten Aralık anneleri çooookkk süperiz maşallaahhh ikinizi de opuyorumnanaktan

Maşallaaaaah süphanallaaah:nazar:aklinialirimsmile çook tatlısın yaaopuyorumnanaktan

Veee işte normal hamileler, kızlar sizde çok şiş değilsiniz maşallah:nazar: haftalarınıza göre gayet güzelsiniz, zaten Aralık anneleri çooookkk süperiz maşallaahhh ikinizi de opuyorumnanaktan

cok saol canim benim, sendende bir performans bekliyoruz artik :)

sağdan
4977.jpg

soldan
4985.jpg

33+1 günlük göbüş

desire canım göbüşe maşallah daaa... :) O üzerindeki şey de ne öyle,daha net bi resim koysaydın ya..Çok değişik şeker bişeymiş yahu,pijamaya benzettim ama çok farklı bişe.Onun hatırına büyük bi foto koyda inceleyeyimkaydirigubbakcemile3

burxkan masallah sana.. pek güzel olmuşsun...
desire çok tatlısınız yaw... üzerindekine bayıldım.. bu kadar mı yakışır, bu kadar mı şeker olunur.. maşallah size..

neryun,burxkan maşallah kızLar göbişLere :nazar:
desirecim göbüşünde eLbisende süper.Çok datLuymuş üzerindeki tatLım gerçekten

Sweethome göbek nerde :1shok: Maşallah canm fiziğe bişey diyemem zaten ama göbiş yok kaçmış :CüvCüv:

Back
X