• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

cucuyu görünce ben de ikinciyi koymaya karar verdim, hep aynı kıyafetlerle çekiniyorum ki aradaki farkı farkedebileyim kaydirigubbakcemile3
ay yerim ben bu göbisiii,gitgide büyüyorlar yaa,cok garip bi his degil mii :asigim:
massallah canimmmm :nazar:

amanda amannn massallah bu ne seker bi göbis böyleee,bayildimm :nazar:
harika görünüyorsunuz fistiklarrrrkaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
gulayse0515 ay ne kadar guzel buyumus göbusun, benim daha minicik , kimse farketmiyo bile ama seninle aramizda 2 hafta var, seniki ne zaman buyumeye basladi, 14 uncu haftada belli etmeye baslamismiydi?

gulayse0515 ay ne kadar guzel buyumus göbusun, benim daha minicik , kimse farketmiyo bile ama seninle aramizda 2 hafta var, seniki ne zaman buyumeye basladi, 14 uncu haftada belli etmeye baslamismiydi?

Tabi cnm 12-13. hafttalarda minicikti 1 haftada nasıl büyüdü anlayamadım :) Bende diyordum hiç belli olmayacak mıı herkes beni kilo aldım sanıyor falan diye :)) ama büyüdü maşallahh..

Ay kızlar hepiniz süpersiniz :lepi:
Benim göbeğimde akşamları daha çok çıkıyor...
İnşallah ben de eklerim bir ara

gülaycımm süper göbiş yaaaaaa maşallahhhh.
Bakalım bizimkiler 15.haftaya gelince ne olucak ;)

Kızlar bu da bizim göbişimizzzzzz..11+5

3138.jpg

Son düzenleme:
bugün öğrencimin bi tanesi farketti, hayırlı olsun hocam dedi sırıtarak. Yaşasın büyüoyruzzzz..... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugün öğrencimin bi tanesi farketti, hayırlı olsun hocam dedi sırıtarak. Yaşasın büyüoyruzzzz..... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

O cok değişik bi durum ama ya :)
Hiç kimse farketmiyor sanıyorsun hayırlı olsun diyince de 'hı nasıl yani ne hayırı ay evet teşekkürler' diye saçmalıyosun :utangac:

Kızlarr bu da benim minicik (!) göbüşüm :)

ayyyy ayy bu ne seker bi göbis böyle massallahhhh :nazar:
artik hamile oldugumuz belli hihoyyyt
birden büyüdü degil mi?benim öyle oldu :CüvCüv:

3138.jpg

cok sekerr cikmis göbisinnnn,massallah canimm..
dahada cikicak,kocaman olcak göbislerr alkisalkisalkis
süperrrr :lepi:

3138.jpg

meraba canim, göbusun harika cikmis artik belli ediyo:nazar:, oldukca zayif birine benziyosun ama merakim simdiye kadar hic kilo aldinmi? cunku ben 1 kilo aldigim halde göbus duz, cikmadi, hemde ikinci hamileligim hemde 13+1 im bugun bilmiyorumkismile bende zayif bir insanim belkide ondandir diye dusunuyodumbilmiyorumkismile

meraba canim, göbusun harika cikmis artik belli ediyo:nazar:, oldukca zayif birine benziyosun ama merakim simdiye kadar hic kilo aldinmi? cunku ben 1 kilo aldigim halde göbus duz, cikmadi, hemde ikinci hamileligim hemde 13+1 im bugun bilmiyorumkismile bende zayif bir insanim belkide ondandir diye dusunuyodumbilmiyorumkismile

teşelkkür ederim cnm benim.Hayır henüz kilo almadım ben daha hatta 3 kilo verdim cnmm

evet sonunda bende göbüşümü ekliyoruz.
11+2 lik göbüşümüz.
umarım boyut doğru düzgün çıkar.

6317.jpg

Son düzenleme:
Back
X