• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

masallah masallah dilem okadar tatli duruyoki göbus, icindeki eminimbir tosuncuktur bu konuda denizime katiliyorum,ve fazla kiloda almamissin eminim hepsi bebise gitmistir.:nazar:

dilem maşallah kız o nasıl göbüş öyle.. kocaman olmuş.. kilonda çok iyi.. demek ki bütün kiloyu minik adam almış.. ikinizide allah nazarlardan korusun..:nazar:

kızlar göbüşşşşşşşş..... koca göbüşşş .... :65:

35 haftalık göbüş
p1150097.jpg

36 haftalık göbüş
p1150111.jpg

nerdilim maşallah,senin göbüş görmeyeli epey almış başını gitmiş :) ama bi göbüş yani,başka bişe yok maşallah.. İçerde bir tosuncuk mu var yoksa ekincenin dediği gibi gömlekler mi öyle göstermiş?:9::nazar::nazar::nazar:

masallah cnm gobisine de sana da bebsine de cok sirin gorunuyor:nazar::nazar::nazar::nazar: gomlekler biraz daha gobekli gostermis:64::64::64: beyaz tsortluyle yandan cekip koysana daha belli olur gobisin:10::10: 37 haftalikta mahsusu yandan cekmedin haaa koca gobisi:66::66::66::66:

nerdilim maşallah,senin göbüş görmeyeli epey almış başını gitmiş :) ama bi göbüş yani,başka bişe yok maşallah.. İçerde bir tosuncuk mu var yoksa ekincenin dediği gibi gömlekler mi öyle göstermiş?:9::nazar::nazar::nazar:

sağolun kızlar...hemen yandan geliyor 37 haftalık... benim 15 kilo almış halim :( :17: gömlekler biraz daha toplu tutuyo ama bebişde tosuncuk benim minik kuzum bir tosuncuk....

Back
X