• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Carna maşallah kim der 36 hafta diye.17 kilo diye :nazar: :nazar: Ayrıca senin pembe panterini yirim :86:

fenerbahcemrem cnm senin göbeğin aynı benim ki cok benzettim :90:
top gibi oldu gidiyo bakalım göbişlerimiz :49:
carna cok fit görünüyosun maşallah 17 kilo hiçde belli degil :34:

bayramdan bi kaç gün önceki göbüş yani 36 haftalık falan.(bu arada alıntı yapmazsanız sevinirim çünkü silicem)

canım süper görünüyorrrrsunuz..... maşallah.... :nazar:

Hepinize maşaallah diyorum kızlar.Herkesin göbeği önden gidiyor valaha : ) Fenerbahcemre senin bebiş çıktı çıkıcak gibi duruyor : )

nerdil sen yine çok hoş gözüküyorsun

Bende artık son göbiş resmimi koyuyorum, çok üşeniyorum valaha şu resim yükleme işine.Bir ara odamızı da ekleriz inşaallah: )

36+5

Önden
[

fit anne :) :nazar: maşallah sana süpersiniz valla....

carna maşallh ya böyle zayıf bacaklı göbüşleri görünce sinirlerim bozuluyo gıcıklaaar neden bişey yemiyosunuz siz:1::1:
nerdilcim de çok hoş maşallah neyse ona bakınca biraz rahatladım:9:oda benim gibi:9:

:29: :46: :29:

masallah carna iyisiniz:nazar::nazar::nazar: gobis cok sirin tsortunede bayildim:71::71::71::71: biraz boyun var sanirim ondan okdar gostermessin 17 kiloyu ama yakismis:nazar::nazar::nazar: hamilelik kime yakismazki tum hamilelere kucak dolusu masallah yollluyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

:nazar:36 haftalık taze göbüşümüz.:nazar:

6967.jpg

merhaba hanımlar ben bi şey söylemek istiyorum bebek şekeri, kapı süsü, sepet vs. şeyler yapıyorum eğer ilgilenen olursa benimle irtibata geçsin gerçekten güzel modellerim var.... :80::80::80:

denizim maşallah canım.Sinem'inde dediği gibi hala aynısın:nazar: Sen baştan büyüttün göbüşü ve bitirdin işi,artık o işlerle uğraşmıyon:9:

Son düzenleme:

Kızlar süpersiniz maşallah size:nazar: Üşenmesem bende son son eklicem bakalım:)

çoook mersi kızlar :54::54:
denizim senin göbüşte çok şirin benimkide böyleydi bi kaç hafta önce ama senin vücud daha zarif duruyo ben biraz dana gibi oldumda:1::1:

aaaa aynan pismiş hiç bakıpta yorum yapasım gelmedi şimdi :))):63:

neyse yapayım bari bana 17 dedğilde 20 almış gibi geldinn :))
valla hiç belli değil canım ya süper gözüküyor
sen bence 13 aldım de geç standartı geçmemişiz gibiolsun
bende kendime hiç yakıştıramıyorum çünkü 15 alfım demeyi 13e sabitlicem onu sanırım :D:9::9:

sana ve güzel kızına maşallah:nazar:

Allah razı olsun.Valaha aynam pis diye yorum gelmezse diye çok korktum : ) Neyse ki burada ki herkes pasaklı :9:

Di mi ama ben niye gözlerine soka soka 17 diyorum ki.Havam olsun 13 diyeceğim : =)

Carna maşallah kim der 36 hafta diye.17 kilo diye :nazar: :nazar: Ayrıca senin pembe panterini yirim :86:

Bende seni yirimmmm :hamyapansmiles: :1:

Kızlar süpersiniz maşallah size:nazar: Üşenmesem bende son son eklicem bakalım:)

masallah carna iyisiniz:nazar::nazar::nazar: gobis cok sirin tsortunede bayildim:71::71::71::71: biraz boyun var sanirim ondan okdar gostermessin 17 kiloyu ama yakismis:nazar::nazar::nazar: hamilelik kime yakismazki tum hamilelere kucak dolusu masallah yollluyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

Sağolun kızlar.Şu kız bir çıksın da, aldığımız kilolar belli olucak merak etmeyin : )

Ekince canım boyum 1.65 : ) ama 52 ile hamile kaldım zayıf hamile kalmanın avantajı sanırım.

:nazar:36 haftalık taze göbüşümüz.:nazar:

6967.jpg

Denizim senin göbiş çok güzelll ama : )Göbeğin olduğu gibi kalmış.Ben, senin göbişinin son haftalarda daha büyüyeceğini düşünmüştüm, sabitlemişsin valaha : ):nazar:

Son düzenleme:
amanınn amanınn ortalık kaynıyo , yaa hatunlar ne süper görünüyosunuz hepiniz öyle yaaa , aralık annelerinin en kısası benim sanırım , hepiniz mankensiniz , çok beğendimmm çookkk :16: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazardan saklasın sizleri
fenerbahcemre , carna , denizim , nerdill

Denizim Nerdilim maşallah kızlar :nazar: .Son göbişlerimiz dimi artıkım.Bende bir ara ekleyim :))

Back
X