bizde şimdi geldik doktordan kızım 2390gr olmuş boyuda 47cm
birde kızlar bişey soracam kızımın kafa büyüklüğüı 5 gün önde acaba böyle olan arkadaşlar var mı?
bunların hepsi ortalama zaten cnm hiç birebir aynı doğmuyolar 2 değer arasında olur bence merak etme doktorun dediğide birebir aynı olmuyor fl7 de cnm
buarada izmirdensin sanırım bende öle :)))) izmirli birilerini bulduğuma çok sevindim
maşaALLAH kuzucuğuna canım.
benim de bebişimin kafası haftasına göre 1 hafta küçük ama doktor herhangi bir anormallik yok herşey normal ama küçük kafalı olucak dedi. :18::18: yirim ben o minik kafayı
bence seninkinde de problem yoktur çünkü topicte 2 hafta kafası büyük olan bebişler bile car canım
Ben de çok sevindim İzmirden olmana. O zaman hemen sorayım doğum nerde olacak doktor kim?
ben egepole gidiyorum gökalp beye hata üçyolda ama bornovada oturuyorum ya sen,bak sohbet topiğimiz ayrı oraya gel hem herşeyimizi paylaşıyoruz orada bebekle ilgili kendimizle ilgili hep fikir ediniyoruz çok şeylerden
2010 aralık anneleri
Orayı da takip ediyorum okuyorum aslında. Bundan sonra ordan yazarım. Ben de Bornovada oturuyorum. Ömer Südekana gidiyorum ben. Lozanda. Egepol ya da Ege Sağlıkta yaptırıyor doğumu. Daha tam karar vermedim. İkisinden biri olacak.
saol canım teşekkürler içimi rahatlattın gerçi doktorumda nemli bişey yok zaten sana o yüzden demedm kafana takarsın die ben çok evhamlıyı da
canım benim kızımın kafası da buyukmus sorun degıl dedı dr yapacak bısey de yok cunku anne baba ortada dedı kocakafalılar olarak dolanacagız ortalıkta
38+2'de 3712 gr. 52 cm. Maşallaahhh benim kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?