2010 aralık bebeklerin boy ve kilo gelişimi

bizde az önce geldik dr dan pıtırcık kızım gösterdi yüzünü çok şirin duruyodu ya ALLAH çok güzeldi. 34+3 2.755 gram olmuş fıstığım boyumuz da 49 cm

bizde şimdi geldik doktordan kızım 2390gr olmuş boyuda 47cm

birde kızlar bişey soracam kızımın kafa büyüklüğüı 5 gün önde acaba böyle olan arkadaşlar var mı?

bizde şimdi geldik doktordan kızım 2390gr olmuş boyuda 47cm

birde kızlar bişey soracam kızımın kafa büyüklüğüı 5 gün önde acaba böyle olan arkadaşlar var mı?

maşaALLAH kuzucuğuna canım.
benim de bebişimin kafası haftasına göre 1 hafta küçük ama doktor herhangi bir anormallik yok herşey normal ama küçük kafalı olucak dedi. :18::18: yirim ben o minik kafayı
bence seninkinde de problem yoktur çünkü topicte 2 hafta kafası büyük olan bebişler bile car canım

Ben de çok sevindim İzmirden olmana. O zaman hemen sorayım doğum nerde olacak doktor kim?

saol canım teşekkürler içimi rahatlattın gerçi doktorumda nemli bişey yok zaten sana o yüzden demedm kafana takarsın die ben çok evhamlıyı da

saol canım teşekkürler içimi rahatlattın gerçi doktorumda nemli bişey yok zaten sana o yüzden demedm kafana takarsın die ben çok evhamlıyı da

canım benim kızımın kafası da buyukmus sorun degıl dedı dr yapacak bısey de yok cunku anne baba ortada dedı kocakafalılar olarak dolanacagız ortalıkta

Kızım dün doktordaydı bizim ufaklık 3100 gram olmuş maşallah Kızlar hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın beşiklerinde mışıl mışıl uyusunlar

Bizde dün kontroldeydik kızlar 32+2 de 2140 gr 42 cm... oğluşum bide bize yüzünü gösterdi o kadar net gördükkü sanki kucağımızda gibiydi halasıyla gitmiştik onun şansına gösterdi.. babamıza resmini getirdik çok üzüldü keşke bende olsaydım diye ama kısmet işte akşamdan beri reim elinde hiç bırakmadı :) bırakmaz tabi aynı babasına benziyo büyük oğlumda ona benziyo... ben hiç kendime benzetemiyecekmiyim ya (......

slm kızlar ... 37+0 iken ; 3100 gr ve 47 cm.... Allah sağlık - sıhhat versin bebişlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…