2010 aralık bebeklerin boy ve kilo gelişimi

Canım maşallah
Oldukça iri senin kız

kocaman bi maşallah kızına, ayyy 3kilonun da üstüne çıkmaya başladılar. Önden mi gidiyo canım senin kız yoksa iri bi bebek mi olacak acaba

evet canım iri bir bebek, 3 hafta önde gidiyor.. dr. böyle giderse normal doğuramazsın dedi erken alma ihtimalleri olabilirmiş. bakalım artık hayırlısı...

kızlar 31+4 kızım 1940gr boyunun ölçüsünü sormayı unuttum ama dr uzun boylu olucak dedi:)sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah

maşallah bebişlere benimki kaç oldu acaba persembe gıdıcem merak ettim şimdi...

Doktorun söylediği boyla fl*7 arasında 6cm fark var. hangisi doğrudur acaba? doktorun söylediği çok az. moralim bozuluyor ya. umarım fl doğrudur.

Doktorun söylediği boyla fl*7 arasında 6cm fark var. hangisi doğrudur acaba? doktorun söylediği çok az. moralim bozuluyor ya. umarım fl doğrudur.

bunların hepsi ortalama zaten cnm hiç birebir aynı doğmuyolar 2 değer arasında olur bence merak etme doktorun dediğide birebir aynı olmuyor fl7 de cnm

buarada izmirdensin sanırım bende öle :)))) izmirli birilerini bulduğuma çok sevindim

bizde dün kontroldeydik 34+6 da 2550gr ve 47 santim benim cadı kızım.Göremedik bi türlü yüzünü

canım bebişler aynı neredyse.
bizde görmedik yüzünü , başaşağı durdukları için olsa gerek eskisi gibi göremiyoruz bebişleri

Ya biz bi hevesle gidiyoruz bakalım nasıl olmuş diye,hanımefendi elleriyle kollarıyla kapatıyo yüzünü:2: Dr.da baya bekledi belki gösterir diye ama ı-ıh yok.. Aksi bi kız dedi Sağlığı iyiymiş ya,napalım artık çıkınca görcez galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…