2010 aralık bebeklerin boy ve kilo gelişimi

bebişim 34+2 de 2750 yaklaşık 48 cm
ama diğer doktorda 2500 ölçtü
acaba hangisi doğruu
sağıklı olsu da
maşallah benim kuzuma

Kızımla 35+5 haftamızdayız :) 34+1 de kontrolumuz vardı .Kızımın kafası o zaman 34-35 hafta arasıydı karnı 33. hafta bacacıkları ise 32.haftada görünüyormuş azıcık kısa olacak dedi doktorumuz Ne babasına ne bana çekmiş :) Üzüldüm duyunca ama sonra dedim aman sağlıklı olsunda yere yakın olsun :))Şaka bir tarafa bunun toparlayabileceğini söyledi doktor.Kilomuzda 2.150 imiş,ne kötü ne de çok iyiymiş normalmiş yani boyunu söylemedi ama biz Fl yi 7 ile çarptık yaklaşık 46-47 santim çıktı.Ama doktoru bile şaşkınlığa uğratan kızımın saçları oldu.Ben ultrasonda saçın kaşın görülmediğini biliyordum ama doktor saçların uzunluğuna varınca hepsini gösterdi bize bayağı uzunmuş saçları annesinin çocukluğuna benzemiş bebeğim:)nst de bir şey çıkmadı topaklanmaları adet sancısı gibi ağrıları sordum ağrısın iyidir iyidir dedi :) vardır bir bildiği heralde sanırsam :))) tahlillerim temiz çıktı çok şükür en çok korktuğum gebelik zehirlenmesi biraz olsun içimi rahatlatıyor tahliller ama şişmeler çok korkutuyor beni Allahtan bu sıralar çok ödem yok .Kısacası her şey olundaydı kafama takılan çatı muayenesinden hiç bahsetmedi ,doğumumun şeklinin esamesi bile geçmiyor :) Ne zaman söyleyecek onları çok merak ediyorum .Hadi hayırlısı bakalım :) Belki 4 aralıkta müjdeli haber verir

kızlar 37 haftalık kızım 2,800gr sizce çokmu az bu bi sorun mu sizce ?

Bence sorun değil çünkü küçük bebekler daha kolay doğuyormuş ve doğduktan sonra daha çabuk toparlanıyormuş.Ayrıca bu ölçümlerde 300-400 gr hata payı olabiliyormuş :) Benimde 34+1 de 2.150 idi doktor iyi dedi 37 . hafta da bizde 2.800 oluruz heralde :) Sağlıkla gelsinlerde sonra tombullaşırlar

36+3 de minik kızım 2.891 gr olmuş. 2 haftada sadece 136 gr almış buda kafama çok takıldı.
önceki kontorolümüz de 1 ayda 1 kilo almıştı kuzum. doktorum herşey normal dedi.
RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaALAH

36.haftadayım bebeğim iri 2 hafta önden gidiyor 3300 gr doktor sezeryan olur bu gidişle dedi ama ben normal istiyorum sezeryandan çok korkuyorum benim gibi iri bebek olan normal doğuran var mı

Kızlar bende persembe gunu doktora gıttım oglusum 3400 gr olmus son bır bucuk haftan dedı doktorum hayırlısıyla normal dogum yapıcam

oglusumda37+4'te 3kg150gr olmus boyuda yaklasik 50santim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…