2010 aralik bebislerinin fotolari

amanınn çok güzel bir bebek bu allah nazarlardan korusun cnm

Maşallah canım.Allah nazarlardan saklsın.

estampcım çok tatlı bir kız bu. amannn nazrdeğemsin. maşallah subhanallah.

massallah masallah cok guzel bir kizin var estamp Allah nazarlardan saklasin :)

estampcım maşallah ismi gibi dupduru bir kızın var.Rabbim nazarlardan saklasın inş

teyzeleri çok sağolun,kızımda bende hepinize teşekkür ederiz:)))

estamp benim kızımın ikizi gibi duruyor :)bir kaç farkla aynı benim meleğim :)benimkinin gıdığı biraz fazla obez :))kulakları da daha minik :)Maşallah Rabbim sizlere bağışlasın,nazarlardan korusun

kizlar buda benim kucuk prensim Emir im, daha 2 aylik olmadi ama saclarindan dolayi buyuk görunuyo
hepinizin bebisleri cok guzel ve tatlilar, hepsini öpuyorum

masallah selincim ne tatlı,o saclar ne guzelmiş öyle bende benim kızın cok sanıodum...maşallah annesi ogluna dünür gelelim mi?

Son düzenleme:
masallah selincim ne tatlı,o saclar ne guzelmiş öyle bende benim kızın cok sanıodum...maşallah annesi ogluna dünür gelelim mi?

tesekkurler teyzesi saclari cok valla, benim diger oglumunda saclari aynen böyleydi, zaten birbirlerinede cok benziyolar :)
gelinimizin yeni resminide görmek isteriz ayrica :)))

estamp benim kızımın ikizi gibi duruyor :)bir kaç farkla aynı benim meleğim :)benimkinin gıdığı biraz fazla obez :))kulakları da daha minik :)Maşallah Rabbim sizlere bağışlasın,nazarlardan korusun
Canım çok sağol,kızını merak ettim,eklesende görek:))) ayrıc o obez gıdısını ısırırım bennnn

kizlar buda benim kucuk prensim Emir im, daha 2 aylik olmadi ama saclarindan dolayi buyuk görunuyo

amanınnn,saçlara bak,ayyy kırkbir kere maşallah, çok yakışıklı olucak,öperim ben onuuu

selincim gelininizin resmini şimdilik söz verdik babasına koyamıyoruz ama avatarımız da göründüğü kadar artık,senin büyük oglanında masallahı var canım...

Son düzenleme:
selincim allah nazarlardan saklasın canım pek güzel bir bebek ve aynı abisi maşallah,çok benziyor ona,abiside pek güzeldi zaten allah bağışlasın 2sinide canım

inanamıyorum benim kızıma çok benziyo..bizde aynı dertten muzdaribiz herkes büyük zanneediyo bizimkini..nazar değdirecekler diye ödüm patlıyo..

inanamıyorum benim kızıma çok benziyo..bizde aynı dertten muzdaribiz herkes büyük zanneediyo bizimkini..nazar değdirecekler diye ödüm patlıyo..Eki Görüntüle 140857

masallah canim ya senin kizinda saclari aynen benim oglusunki gibi cok gur masallah, benim oglusumun yuzune bakan bir kac ay daha buyuk saniyo.hemde cidden nekadar cok benziyolar birbirlerine yarabbim

Son düzenleme:
Allahım ben bu saçlı bebişleri yerim, nasıl güzelsiniz siiiiizzzzz MAŞALLAH. Benim de saç takıntım vardı, saçlı doğdu kızım ama hepsi döküldü, azıcık kaldı, şimdi yeniden çıkıyolar, sizinkiler kadar olmasını nasıl isterdim bi uzasın saçlarımız hep toka takıcam, tabi izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…