- Konu Sahibi Gurbet_gelini
-
amanınn çok güzel bir bebek bu allah nazarlardan korusun cnm
Maşallahcanım.Allah nazarlardan saklsın.
estampcım çok tatlı bir kız bu. amannn nazrdeğemsin. maşallah subhanallah.
massallah masallah cok guzel bir kizin var estamp Allah nazarlardan saklasin :)
estampcım maşallah ismi gibi dupduru bir kızın var.Rabbim nazarlardan saklasın inş
masallah selincim ne tatlı,o saclar ne guzelmiş öyle bende benim kızın cok sanıodum...maşallah annesi ogluna dünür gelelim mi?
Canım çok sağol,kızını merak ettim,eklesende görek:))) ayrıc o obez gıdısını ısırırım bennnnestamp benim kızımın ikizi gibi duruyor :)bir kaç farkla aynı benim meleğim :)benimkinin gıdığı biraz fazla obez :))kulakları da daha minik :)Maşallah Rabbim sizlere bağışlasın,nazarlardan korusun
Canım çok sağol,kızını merak ettim,eklesende görek:))) ayrıc o obez gıdısını ısırırım bennnn
amanınnn,saçlara bak,ayyy kırkbir kere maşallah, çok yakışıklı olucak,öperim ben onuuu
selincim maşallah ya pek datluuuuuuuu
yerim ben onu
selincim allah nazarlardan saklasın canım pek güzel bir bebek ve aynı abisi maşallah,çok benziyor ona,abiside pek güzeldi zaten allah bağışlasın 2sinide canım
inanamıyorum benim kızıma çok benziyo..bizde aynı dertten muzdaribiz herkes büyük zanneediyo bizimkini..nazar değdirecekler diye ödüm patlıyo..Eki Görüntüle 140857
AYYYYYYçok tatlı bu maşallah sabaha kadar tara o saçları çok güzel bi bebek allah nazarlardan saklasın..
Eki Görüntüle 142997 Eki Görüntüle 142998 buda benim göknil'im ..............
Allahımmmm çok tatlı,mis gibi kokuyodur o benim kızım gibi:))
Allah nazarlardan saklasın,maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?