2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

bizde hala kar veremedik isme eşim kumsal istiyor bende duru büyük olsılıkla kumsal duru koyacağım heralde çok zormuşş kara vermek ya

bende kızımın adını zeynep duru koymaya karar verdim...derken kayınvalidem dakka bir gol bir,duruyu beğenmedi galiba... bebişimden bahsederken sadece zeynep diyor,üstüne basa basa...gıcık oldum yaa...zeynep den vazgeçicem galiba

Son düzenleme:
bizde 1-2 hafta önce birçok seçeneğimizi 2ye indirdik ve eşim 2 isim istemediği için çekiliş yaptık ve bebişimizin adı MASALoluyor kesin olarak,çekilişi çekmeden önce söz verdik birbirimize ne çıkarsa kabul ve artık değiştirmicez diye kesin olarak bebeğimizin adı masal oluyor,o da yaşarın masal şarkısı bizim şarkımızdı oradan gelmiş eşimin aklına vesile oldu bende beğendim :))

inşallah hepimizin bebişleri adlarıyla yaşasın

slm arkadaşlar bende eşimin ismine uydurdum eşimin ismi deniz oğlumun isminide ediz koymayı düşünüyorum sizce nasıl ? anlamı ise Yüksek , Ulu ,Değerli demek .

Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder inşallah

durudan vazgeçme canımmm
çok güzelllll

kızım olsaydı öykü olacaktıı bizimm
oğlan olduğu için göktuğ olcak

ayyy benim isim işi iice karmaşık hale geldi. asel diorum ben kimse beğenmio. sürekli isim arayışı içindeyim..:S

bende sürekli isim arıyorum erkek adama ne koyucaz şaşırdım ben can istiyorum ama isme ısınamayanlar var alsanaalsanasmile

bende sürekli isim arıyorum erkek adama ne koyucaz şaşırdım ben can istiyorum ama isme ısınamayanlar var alsanaalsanasmile

nagihancım keşke bu çok konuşanların çenelernde bi düğme olsa da basıp sustursak.. ya bu heycanımızı paylaşcaklarına olumsuz yorumlar yapıolar ya sinir oluorum. beğenmiosanız bile adıyla yaşasın hayırlı olsun diyip susun illa olumsuz yorum yapmak zorundamısınz?

Çağan yada Çağlar olabilir canım. İçine sinene kadar bekle, acele etmene gerek yok daha çok var :)

Bizde karar verdik bile kızlar.kızımızın adını İpek koyucaz.ama eşim ipek tek başına kısa mı acaba yanına bi isim daha koysak mı diye düşünmeye başladı.

kızlar bende kararsız kaldım
İrem İlayda olsun istiyorum daha sonra sadece irem olsun diyorum sizce hangisi daha hoş olur?

kızlar bende kararsız kaldım
İrem İlayda olsun istiyorum daha sonra sadece irem olsun diyorum sizce hangisi daha hoş olur?

mrb cnm ben iremi tavsiye etmiyorum müslüman olmayanların uydurduğu sahte cennet anlamına geliyor ilaydayı pek bilmiyorum iyi araştır derim ben bende hala karar veremedim benimde bir oğlum olacak inş ama bir türlü karar veremiyoruz

eveeet kızlar bizde karar verdik ilk düşündüğümüz isim can olucak kısa isim istiyoduk tek olsun diyoduk ve can oldu oğlum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…