2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

isim konusu cok onemli yaa
cok iyi arstirmak lazim
mesela bende ceylini begeniyodum
benimde adima uyuyo diye
ama sonra dedimki madem boyle bi anlami var
tarihte neden ceylin diye bir isim yok
sonra iyice arastirinca gercegi anladim
kulaga yabanci isim gibi gelip
anlami cennette bilmem ne diye biseyse hemen supheleniyorum zaten:sm_confused:

Ezocum bende Şimal i çok beğenirim. Hatta kızım olursa muhakkak koyarım diyordum ama tınısıyla ilgili sıkıntılarımız oldu vazgeçtik.
Bebeğim kız olsaydı Deva koyacaktım. Bu da bir alternatif olabilir senin için :)

ezocum erkekler daha basit isimelri seviyolar.
ik defa duyacakalrı bu isimler onlara garip gelio.
benim eşim de öle.
ama o isimlerin içinde ben de dila ve yadeyi beğendim yanlarına güzel bi isimle hoş dururlar bence.

ewet canım malesef oyle soylediğim hiç bir ismi beğenmedi...nerde bilindik isim var onlar soyluyor..nolcak bilmiyorum

teşekkürler kızlar bizim topikte bi arkadaş yazdı ordan aldım bende
yani ne anlamlar varmış baksanızadelikafadulden

kızlar bi isme karar verdikten sonra,göbüşünüzü severken:)) bebişinize o isimle hitabedin,ismiyle konuşun bi hafta kadar ,eğer içinize simişse o kadar kolay yapıyosunuz ki bunu:) ama değilse başka isim koyun...
benim kızımın adı Zeynep Duru olucak innnşallah... Zeynep çocukluğumdan beri en sevdiğim kız ismi,küçük bir kızken bebeklerime hep Zeynep ismini takardım.
2. isim olarakta hasta titiz bir başak burcu olarak Duru koymaya karar verdim,şimdiden Durum tertemizim diye seviyorum onu.... napıyım işte minicik bi bebek gelince gözümün önüne ,şöyle bembeyaz,yumuşacık...Durum demek çok hoşuma gidiyo...opuyorumnanaktan

dun aksam aklima yeni bi isim dustu
huma:)
nasil ama?
humosum yumosum diye severim:asigim:
yoksa yine sevde mi?
humanin anlami mutluluk ve talih kusu
ayrica fatih sultan mehmetin annesinin adi

nasil ama?
yoksa yine sevde mi?

ay güzel isimiş walla
sevme şeklinede bayıldım süpersin cicim

humoşşş yomuşşşş minik bebişşşşşşş ahahahahahah zemuszemuszemuszemuszemuszemus

nasil ama?
yoksa yine sevde mi?

guzel tatlım ben bu ismide eşime soyledim ama bunuda beğenmedi biz hiç anlaşamıyoruz bu konuda.ama bana kalsa guzel isim..sevde ismide cok guzel..daha ağır gibi

guzel tatlım ben bu ismide eşime soyledim ama bunuda beğenmedi biz hiç anlaşamıyoruz bu konuda.ama bana kalsa guzel isim..sevde ismide cok guzel..daha ağır gibi

ya demek sende benim gibisim ezocum
benim eşimde öle
her bulduğum isme bi kulp takıyo

kendi dila yada eflin istiyo

o isimler banada güzel geliyordu ama artık bende onun için beğenmiyorum

nolcak halimiz bizim kızımızın şimdilik ismi

CİLVELOŞŞŞŞ onu herkes böle seviyor hihoyyythihoyyythihoyyyt

yerim ben onu.benimkinede dayısı bşr isim taktı ama soylemim:=))aynen canım isim konusunda o bilindik isim taraftarı o kadar isim soyledim yokk..odamı yapcaz beşikmi alcaz diyorum onda bile sen bilirsin ama oda için erken değilmi yanımızda yatırcaz diyo.sonrada oda takımı alırsan ben kızımı alır yatarım sende gider onun yatarsın diyip pis pis sırıtıyorr..uyanık yaa

biz de IRMAK koymak istiyoruz.Daha doğrusu yıllar önce bir kişi bize fal bakmış ve adı ırmak olucak ilk kız cocuğunuz olucak demişti.eşim ve ben şaşırmıştık.Ve tüm borçlarınızdan dertlerinizden kurtulacaksınız demişti.Ve dere kenarı bir yerde ev alacaksınız orada büyücek dedi.
inkar etmemek adına yazılanı bozmamak adına bu ismi koymayı düşünüyoruz..
hayırlısıyla

ay ne fena bunlar ya
diyorum ki dün akşam aşkım çocuk erken gelse hiç bişeyi hazır değil
hadi onu alelacele hallettik diyeli
yahu ismi yok ne koyucaz bak aceleye gelirse ayşe fatma olucak diyorum
aşkım nerden çıktı erken doğu diyo
dünya toz pembe walla bunlara

isim ve alışveriş konusunda tek dertli ben değilim galiba,isim konusunda eşimle bi ortak karar veremedik en son ela ismini düşündüm ama tam netleşmedi
artık 27. haftaya girdim hiç bir eksiğim kalmasın istiyorum ben telaş yaptıkca eşimin rahat davranması beni kızdırıyo

Geçen takside genç bir çocuk vardı, 18-19 yaşında falan! Abla hamilemisin, abla cinsiyeti ne, abla adı ne olacak kırk soru sordu:)) Bende ismine karar veremedik dedim, Pusat koyun çok güzel dedi, bende o ne öyle puset gibi dedim!
Demezmi abla yeni yeğenim oldu adını ben Pusat koydum diyekaydirigubbakcemile3 Ay çok ayıp oldu çocuğa yaaa

Ama hakikaten Pusat neymiş Puset gibi. Yazık o minik bebeğe

:roflol::roflol::roflol:

Benim de bu ara sürekli öğrencilerim soruyo, gündem konumuz bebeğin cinsiyeti ve ismi. Yaa çok tatlılar, kız olacak adı Defne olacak dediğimde yüzlerindeki "Ay çoookk güzellll" ifadesine bayılıyorum. Bi de insafa geldiler sanki, hiç anlaşamadığım öğrencilerim bile beni gördüklerinde ağızları kulaklarında selam veriyolar, ya da laf atıyolar sempatiksalakcinni

Aylar sonra oğluma Aren ismini koymaya karar verdim.. Aren Efe
gerçekten çok zor bir karar hele bi de erkek ise bebeğiniz dahada zorlaşıyor isim olayı..

AREN:

Bizanslı Tekfurlar, Kuman Türklerini ordularında komutan olarak kullanırdı. Bunlara Aren yani mert (Erkek) derlerdi. Kuman Türklerine verilen Aren isminin erkek kelimesi ile ilgisi vardır.Güçlü,mert erkek anlamına geliyor.

Farsça: en parlak kum tanesi

Hitit uygarlığında ise ışığın ve Güneşin oğlu anlamına geliyor..

Bu da bir seçenek olabilir..

merhabalara.s
ne güzel hepinizin bebekleriniz için düşündüğü isimler var biz bu konuda çok müzdaribiz açıkçası 30. haftadayım ve oğluma hala bir isim yakıştıramadım su gibi akan bir isim istiyoruz ama çook zorlanıyoruz.
fikirlerinize açığız vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…