ezocum erkekler daha basit isimelri seviyolar.
ik defa duyacakalrı bu isimler onlara garip gelio.
benim eşim de öle.
ama o isimlerin içinde ben de dila ve yadeyi beğendim yanlarına güzel bi isimle hoş dururlar bence.
gizemli sağol canım.aynen dendiği gibi kuranda gecmesi şart değilmiş anlamının guzel olması gerekiyormuş.ve internette her sitede farklı anlamları var bazı isimlerin mesela bade yazmışdım ben yazdıkdan sonra farkettim sarap anlamına geldiğini ve isim olarak konmazmış...guvenilir kaynaklar bulmak lazım isim konusunda
pii! ben bu isimlerin yarısından çoğunu ilk defa gördüm.. ne isimler var :))
gizemli paylaşımın için çok sağol canım.. heyecanlandım okurken aha benim ismimdede bi abukluk çıkacak diye.. :)
nilda'nın gerçek anlamı daha güzelmiş sanki..
dun aksam aklima yeni bi isim dustu
huma:)
nasil ama?
humosum yumosum diye severim:asigim:
yoksa yine sevde mi?
humanin anlami mutluluk ve talih kusu
ayrica fatih sultan mehmetin annesinin adi
dun aksam aklima yeni bi isim dustu
huma:)
nasil ama?
humosum yumosum diye severim:asigim:
yoksa yine sevde mi?
humanin anlami mutluluk ve talih kusu
ayrica fatih sultan mehmetin annesinin adi
guzel tatlım ben bu ismide eşime soyledim ama bunuda beğenmedi biz hiç anlaşamıyoruz bu konuda.ama bana kalsa guzel isim..sevde ismide cok guzel..daha ağır gibi
ya demek sende benim gibisim ezocum
benim eşimde öle
her bulduğum isme bi kulp takıyo
kendi dila yada eflin istiyo
o isimler banada güzel geliyordu ama artık bende onun için beğenmiyorum
nolcak halimiz bizim kızımızın şimdilik ismi
CİLVELOŞŞŞŞ onu herkes böle seviyor hihoyyythihoyyythihoyyyt
yerim ben onu.benimkinede dayısı bşr isim taktı ama soylemim:=))aynen canım isim konusunda o bilindik isim taraftarı o kadar isim soyledim yokk..odamı yapcaz beşikmi alcaz diyorum onda bile sen bilirsin ama oda için erken değilmi yanımızda yatırcaz diyo.sonrada oda takımı alırsan ben kızımı alır yatarım sende gider onun yatarsın diyip pis pis sırıtıyorr..uyanık yaa
Geçen takside genç bir çocuk vardı, 18-19 yaşında falan! Abla hamilemisin, abla cinsiyeti ne, abla adı ne olacak kırk soru sordu:)) Bende ismine karar veremedik dedim, Pusat koyun çok güzel dedi, bende o ne öyle puset gibi dedim!
Demezmi abla yeni yeğenim oldu adını ben Pusat koydum diyekaydirigubbakcemile3 Ay çok ayıp oldu çocuğa yaaa
Geçen takside genç bir çocuk vardı, 18-19 yaşında falan! Abla hamilemisin, abla cinsiyeti ne, abla adı ne olacak kırk soru sordu:)) Bende ismine karar veremedik dedim, Pusat koyun çok güzel dedi, bende o ne öyle puset gibi dedim!
Demezmi abla yeni yeğenim oldu adını ben Pusat koydum diyekaydirigubbakcemile3 Ay çok ayıp oldu çocuğa yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?