selam canim bende senin gibi subat ayini dü$ünüyorum kismet olursa.benim 1 oglum varve 2.hamileligimde 22 eylülde kürtajla alindi. cok üzüldüm ama Allahin takdiri böyleymi$.simdi önümüze bakiyorum artik.in$allah Allahim herkesin gönlündekini verir.:ecrin_bebek::Saruboceq:
cok üzüldüm arkadasim gecmis olsun allahim hayirlisini versin herseyde bi hayir vardir benim ilk bebegim olacak allah nasip edersedoktor kontrolllerimi hic ihmal etmiyorum simdiden folikasit basladim aslinda hala korunuyoruz ama folikasit depolamamin iyi olacagini söyledi doktor.
ben polikistikover´liyim bakalim insallah fazla bekletmeyecek bebeklerim beni hem:CüvCüv:en gelecekler
merhaba.....
bende 2010 da karnımda minik bir kalp atsın istiyorum...
bugün hastaneye gittim. tam teşekküllü tahlil istedik. hepatit. eliza. hormon değerleri hemogram vb. ve dr. bugün folic asite başlattı.. hamilelikten önce alınması daha yararlıymış.
ben eskiden hiç düşünmezdim ama eşimdeki isteği etrafdaki merakı görünce içim ısındı..
inşallah 2010 bizlere bebek getirir:):ecrin_bebek:
hosgeldin.in$allah 2010 ugurlu gelir ve bebi$in sana gelir
canim birde hastaligin varmis.gecmi$ olsun.doktor ne diyo bu konuda?$ansin ne??
hosgeldin er_ca.. bende senin gibi kararimi verince direk kontrole gittim detayli kan testimi yaptirdim kizamik asisi olacagim önümüzdeki hafta bebekken de olmusum ama vücudumun kizamiga karsi bagisikligi kalmamis bu hamilelikte büyük sorunmus allah korusun herhangi biyerde bin kisinin icinde kizamik mikrobu ilk sana yapisir dedi doktor allah korusun o da kötü sonuclar doguruyormus.. folikasite bende basladim ama iste düzenli olamiyorum o konuda unutuyorum insallah bugünden sonra unutmam...merhaba.....
bende 2010 da karnımda minik bir kalp atsın istiyorum...
bugün hastaneye gittim. tam teşekküllü tahlil istedik. hepatit. eliza. hormon değerleri hemogram vb. ve dr. bugün folic asite başlattı.. hamilelikten önce alınması daha yararlıymış.
ben eskiden hiç düşünmezdim ama eşimdeki isteği etrafdaki merakı görünce içim ısındı..
inşallah 2010 bizlere bebek getirir:):ecrin_bebek:
aaaa ben söyledim ilk ama ya beni 2.sıraya al lütfen:1hug:
Allah gonlunuzdekini versin kizlar, Insallah 2010da ben de anne olurum Insallahhhhhhhhh.
inşallahhhhhhhhhh!!! haber veririz artık burdan birbirimize 40larımız karışsın hatta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?