benim kan sekerim süksek cnm bir oglum var allahim bagislarsa tam 5 tane bebegim karnimda öldü pcoda bende yeni ciktigi icin simdi bunun tedavisile ins 2 ay sonra ancak tekrar deniycem rabbimden umut kesilmez cnm seninde rabbim dualarini kabul eder ins ikiz bebeklerin olur saglikli ins :Saruboceq:tatlım teşekkürler tedavi oluyorum kilolu değilim bende de hiç olmadı adet düzensizliği tüylenmem var ama çocukken de vardı yani genetik demişti doktorlar bu hastalığın beni etkilediği tek yön aşırı sinir mesela ben de tatlı kirizi falan da olmaz çayı bile şekerli içemem yani benim ki nasıl anlamadım östrojenim yüksekti benim bi de lh'ım... doktorum da son kontrolde hepsi normal demişti... sağol canım artık kullanmıcam doğum kontrol hapı bebek istiyorum inşallah... en azından denemek istiyorum oluyor olmuyor görüp ona göre erken davranmak istiyorum
benim kan sekerim süksek cnm bir oglum var allahim bagislarsa tam 5 tane bebegim karnimda öldü pcoda bende yeni ciktigi icin simdi bunun tedavisile ins 2 ay sonra ancak tekrar deniycem rabbimden umut kesilmez cnm seninde rabbim dualarini kabul eder ins ikiz bebeklerin olur saglikli ins :Saruboceq:
amin cnm bunu bizlerden iyi anlayan olamaz rabbim bu güzel duani kabul etsin insçok çok çok üzüldüm allahım inşallah sağlıcakla verir bebeğini bu kez kucağına... ama şükret hiç üzülme ki bi oğlun var allah isteyen herkese versin uman bunun için acı çeken hayaller kuran herkesin kucağını doldursun kimsenin umudunu kırmasın kucağını yuvasını boş bırakmasın:Saruboceq: rabbim
amin cnm bunu bizlerden iyi anlayan olamaz rabbim bu güzel duani kabul etsin ins
inşallah tatlım hayırlısıyla....
öyleydi canım uzun bi süre ilgilenemedim ailemin yanındayım bi süreliğine ürkiyedeyim ilgilenemedim ama bi arkadaşımız liste işine devam ediyor teşekkür ederimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?