2010 bana bebek getirsin istiyorum

beni de ekleyin listeye kizlar 2010 un ilk aylarinda mutlu haberimizi almak istiyorum ben de insallah hepimizin gonlunden gectigi gibi olur :Saruboceq:

kizlar ben 2010 yilinin subar yada mart ayini istiyorum hamilelik icin kismet olursa tabi. yaa sizler yeni yil girer girmez ba$liycakmisiniz calismalara yada sizlerinde hedefledigi aylar var mi??

hos geldiniz güzel anne adaylari bakamiyorum iki gündür malum haftasonu esim evde onunla vakit gecirmek icin pek pc ye bakmiyorum yeni listemizi yapacagim opuyorumnanaktan

scorpion haklisin topic hep bos kaliyo ama daha yeni olusuyor insallah ilerleyen zamanlarda güzel haberlerle senlenecek bu topic

insallah kizlar... diger topiclerdeki kürleri uygulayanlar falan var mi ben tarcin bal cörek otuna baslamayi düsünüüyrum diger adet dönemimde hemencik olsun bebis bekletmesin bizi allahin izniyle diye:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

2010"un ilk aylarinda müjdeli haberini duymak isteyenlerin ugurlu listesi
:Saruboceq:
1-elif
1-scorpion
1-ec_ra
1-jarnana
1-gündogmadan
1-bafo
1-aysen
1-wylma
1-integral

selam kızlar.. bende 2010 bebisim olsun istiyorum... hatta 2010 a onunla girmek istiyorum benide eklermisinz listeye.... umutsuzluk ugramasın sakın kapımıza...

2010"un ilk aylarinda müjdeli haberini duymak isteyenlerin ugurlu listesi
:Saruboceq:
1-elif
1-scorpion
1-ec_ra
1-jarnana
1-gündogmadan
1-bafo
1-aysen
1-wylma
1-integral
1-zeynep

hosgeldin zeynep.. cok dogru bi laf etmissin canim bizim topigimizde asla umutsuzluk olmasin... hepimiz gönüllerimizle dua edelim allahim bizimle birlikte isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. aminn..

müjdeli haberlerinizi duymayı ve vermek icin simdiden sabırsızlanmaya basladım. Allahım hepimizin sesini duysun ve saglıklı bebislerimiz biran once bizimle nefes almaya baslasın...

bu ay aşılama yaptırdım,zamanı gelmişse olur..
rabbim büyük ümit kesilmez...
allah herkesin gönlüne göre versin...:Saruboceq:

sağol canım,bizimde sınavımız bu...
rabbim hiçbir evi çocuksuz bırakmaz inşallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…