2010 Bebekleri için yılbaşı çekilişi

kızlar beni de ekleyin...foruma giemiyorum hala adanadayım..perşembe gelcem evime..artık sık sık girerim...faceden haber verin...ok??

arkadaslar isimlerimizi eklerken en son yazılan listeyi baz alalım yoksa kendini eklemiş arkadaşların isimleri siliniyor

listenin son hali

1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
6- fragola (kız)
7- Nevyas (Erkek)
8- Platin_06 (kız)
9- demet_yaren(kız)
10-meryemtaze(kız)
11-gonulcelen10 (erkek)
12-crazy-peri (kız)
13-nohutlupilav (kız)
14-baharcelik (erkek)
15-rita1421 (erkek)

1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
6- fragola (kız)
7- Nevyas (Erkek)
8- Platin_06 (kız)
9- demet_yaren(kız)
10-meryemtaze(kız)
11-gonulcelen10 (erkek)
12-crazy-peri (kız)
13-nohutlupilav (kız)
14-baharcelik (erkek)
15-rita1421 (erkek)
16-feyza79(kız)

feyzacım senı de ekledım crazy_peri arkadaşımız yurtdısına gönderım yapabılecegını soyledı sızın esler sımdıden bellı oldu tamam mı canım

tamam canim ay cocuk gibi sevindim crazy_peri tskler canim
ne zaman göndercez hediyeleri kacindan itibaren basliyor
crazyeri canimm sana ulasabilcegim adresi de özelden gönderirsin canim

Son düzenleme:
arkadaşlar son katılım tarıhı 10 aralık cuma kısmetse cumartesı cekılısı yapmayı planlıyorum hemen aynı gun ıcındede bı aksılık olmazsa burdan yayınlayacagım.
Herkes bırbırıne (eşler) özel mesaj ıle adreslerını ulastırırlar son gönderim tarini de 25 aralık yapalım dıyorum ben 15 gun herkes ıcın yeterlı bı sure bence.

aaaaaaaaaaaayyyyyyyy ne güzel olacakk ben şimdidsen kız ve erkek eşyası bakıyorum

buyuk gun yarın :) ben de heyecanlıyım ılk kez boyle bıseyın sorumlulugunu alıyorum Allah muvaffak eylesın

߀nde valla ne alsam diye düşünüyoruuummmmm ayh cok heyecanlıyım

ayy hadi bakalım katılımcı sayısı da çift sayı şu anda neyse ki, eğer yeni arkadaşlar eklenir de tek sayı olursa napcaz kızlar peki?

ooooo ne güzel bi etkinlik bu 16kişi olmuş tam eşli
biri daha gelirse bende gelebilirim
ama bana çıkan kız olsun yaa :)))) erkek için bişe beğenemem ya karşımdakide beğenmesse

evet fragolam o zaman napcas ki... tek kalıcak bir kişi,birisi gelirse eş olursa katılır. ama şuan tam çift çift.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…