2010 bebişleri 6. ay slaytı

canbahar eline, gönlüne sağlık. bahardan caldığın zamanına en cok teşekkürler. gözlerim dolarak 10 kez falan ardıarkasına seyrettim.....

bu bebeklerin hepsini seviyorum valla.... birgün görşmüyor olduğumuzda merak edicem ne yaptıklarında...

bu arada 6 aylık için belki zamanın olmaz diyorum ama 1 yaş için mutlaka yap.

ayyyyyyyyyyyy cok guzel olmus muzık falan harıka ellerıne saglık canım gozlerım doldu harıka bısey bu yaaaaa:asigim:

canbahar ellerine sağlık çok güzel olmuş canım,işyerinde olmasaydım ağlardım heralde senağlama bizim bebşilerimiz çok tatlı maşallah . 6. ay, 1 yaş hepsine varım canım. nasıl musaitsen..

bizi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuu...mail atınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lütfennnnnnnnnnnnn......

canbahar emegine.ellerine saglık çok güzel olmuş..çokk begendimm.
peki çok önemli degil ama resmi degiştirebiliyormusun...

kızlar bana mail adresinizi verin özelden size yollayayım..olurmuki böyle..

kızlar,eğer nasip olursa ve siz de isterseniz 6 aylık ve 1 yaşındaki hallerini de slayt olarak hazırlamak isterim hala burada yazışıyorsak tabii....

canım çok ama çok güzel olmuş alkisalkisalkisağlamamak ne mümkün hepimiz için çok harika bir anı olacak bebişlerimizde ne çabuk büyümüşler bir slayttaki hallerine baktım birde şimdiki ne kadarda değişmişler kocaman oldular nasıl duygulandımmafoldumben güzel olacağını tahmin ediyordumda ne yalan söyleyeyim bu kadarını beklemiyordum emeğine yüreğine eline koluna sağlıkopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
yeni fikrinede bayıldım ben hepsine varım çünkü hep burada olacağım net kesilmediği sürece tabi sositosositohihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…