2010 Ekim afacanları

masallah kizlar yavrularimiza alinti yapmadim belki silersiniz sonra diye.hepside birbirinden tatli.
rabbim hepsini nazaradan korusun insallah

maşallah kızlar meleklerinize hepside çok güzeller..bizimkiler büyüdü sıra sizde bu anlarını doya doya yaşayın bol bol koklayıp kucağınıza alın zaman çok çabuk geçiyor..

maşallah kızlar meleklerinize hepside çok güzeller..bizimkiler büyüdü sıra sizde bu anlarını doya doya yaşayın bol bol koklayıp kucağınıza alın zaman çok çabuk geçiyor..

Mavi gözlü bir çöl ahusu.İsmini yanlış koymuşsunuz:)))Sude ismini çok severim.Beş yaşında bir yeğenin var Sude Naz
tskler canim.bende sude naz koycaktim beyim nazi ne oluyor diye koydurmadi.teyzem koydu ismini

maşallah tüm kuzuları hepsi çoook tatlı.. alıntı yapmıyorum bilerek.
tskler canim

tskler zeynep gercektende cabuk geciyor zaman.gecen yil ekim annelerini takip ediyordum.bir ay sonra yeni ekim anneleri gelcek biz büyütme telasindayken.onlar bulanti.cinsiyet,göbek sisirmekle mesgul olcaklar

cok sagol zeynep siz de ne güzel büyüttünüz sağlıkla darısı bizim başımıza artık inşallah :)

ayy hakkaten yaa bir ay sonra gelmeye başlayacaklar dimi? gerçi ben 10 şubatta öğrenmiştim aahh mazi ah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…