- Konu Sahibi dilekgoksuzoglu
-
tskler canim.bende sude naz koycaktim beyim nazi ne oluyor diye koydurmadi.teyzem koydu isminiMavi gözlü bir çöl ahusu.İsmini yanlış koymuşsunuz:)))Sude ismini çok severim.Beş yaşında bir yeğenin var Sude Naz
tskler canimmaşallah tüm kuzuları hepsi çoook tatlı.. alıntı yapmıyorum bilerek.
maşallah kızlar meleklerinize hepside çok güzeller..bizimkiler büyüdü sıra sizde bu anlarını doya doya yaşayın bol bol koklayıp kucağınıza alın zaman çok çabuk geçiyor..
maşallah kızlar meleklerinize hepside çok güzeller..bizimkiler büyüdü sıra sizde bu anlarını doya doya yaşayın bol bol koklayıp kucağınıza alın zaman çok çabuk geçiyor..
tskler canim.bende sude naz koycaktim beyim nazi ne oluyor diye koydurmadi.teyzem koydu ismini
tskler canim
tskler zeynep gercektende cabuk geciyor zaman.gecen yil ekim annelerini takip ediyordum.bir ay sonra yeni ekim anneleri gelcek biz büyütme telasindayken.onlar bulanti.cinsiyet,göbek sisirmekle mesgul olcaklar
cok sagol zeynep siz de ne güzel büyüttünüz sağlıkla darısı bizim başımıza artık inşallah :)
ayy hakkaten yaa bir ay sonra gelmeye başlayacaklar dimi? gerçi ben 10 şubatta öğrenmiştim aahh mazi ah :)
maşallah büyükdeki ciddiyet yakışıklılık ben böle çocuklara bayılıyom acep benimki nasıl olcakki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?