- 7 Şubat 2010
- 1.074
- 15
- 118
- 36
- Konu Sahibi dilekgoksuzoglu
-
cok sagol canim evet simdiden asik dayisiAllahım bu ne maşallah o gözler ne öle çok can yakar bu kız çoook
öyle canim rabbim olmayanlara tatdirsin bu sevgiyi.arkadsim geldi gecen 38 yasinda ve bebekleri yok.onlar herşeye değerler
şikayetlenmeyelim kızlar
allahım olmayanlara da tattırsın bu duyguyu
kiyafetlerinden kocaman görünüyor yoksa zayif tüm bebislere masallah
maşallah kuzuyaaaabuda benim sudem teyzeleri
pjamanı yasınler senın paşa...
çok datlu yaa facede de vardı bu resım
rabbim nasip etti ve oldu...verdiği güzelliklere şüküler olsunkızlar negüzel şeyler doğurmuşuz ya iyiki yapmışız valla herşeye değerbizyaptık oldu
ay çok duygulandım son msajı okuyunca yaa....rabbım butun ısteyenlere nasip etsin..cok sagol canim evet simdiden asik dayisi
bir baska güzel bu yiyenim diyor.rabbim bahtini güzel kilsin insallah yavrularimizin
öyle canim rabbim olmayanlara tatdirsin bu sevgiyi.arkadsim geldi gecen 38 yasinda ve bebekleri yok.
bizim evde kosusturmaca bebek aglamasi duyunca gözleri doldu.bizim evde saat sesinden baska ses yok dedi.icim yandi. rabbim herkesi sevindirsin insallahhhhhh
tam ıkoncan olmuş bu kuzu:76:
zayıf dediğin kaç kilo annesi?
benim kızım 10 gün sonra 5 aylık olacak hala 5900 gram. asıl zayıf benimki. yapı meselesi. annesine çekmiş bizim kız
ayyy her hali tatlı sudenin ama niye kıydınızzzz kesmezseniz yaza uzamaz mıydı kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?