2010 Ekim afacanları

Allahım bu ne maşallah o gözler ne öle çok can yakar bu kız çoook
cok sagol canim evet simdiden asik dayisi
bir baska güzel bu yiyenim diyor.rabbim bahtini güzel kilsin insallah yavrularimizin

onlar herşeye değerler
şikayetlenmeyelim kızlar
allahım olmayanlara da tattırsın bu duyguyu
öyle canim rabbim olmayanlara tatdirsin bu sevgiyi.arkadsim geldi gecen 38 yasinda ve bebekleri yok.
bizim evde kosusturmaca bebek aglamasi duyunca gözleri doldu.bizim evde saat sesinden baska ses yok dedi.icim yandi. rabbim herkesi sevindirsin insallahhhhhh

kizlar tüm bebislere masallah allah nazarlardan korusun bebeklerimizi hepsi bir birinden sevecen

Eklentiler

• $lara.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
buda benim sudem teyzeleri
maşallah kuzuyaaaa

zayıf dediğin kaç kilo annesi?
benim kızım 10 gün sonra 5 aylık olacak hala 5900 gram. asıl zayıf benimki. yapı meselesi. annesine çekmiş bizim kız

benim kiz 3600 dogdu ilk ay 4 bucuk olmustu 2 gün sonra tekrar kontrole gitcem tam bilmiyorum simdi kac kilo ama bu ay cok az kilo aldi saglikli olsunlar farketmiyor kilolari ama dedigin gibi ayni gün yada haftada doganlardan benimkide bazen zayif önce takyiordum simdi artik takmyiorum kafama

lara masallah kiyafetde yakismis yavruna rabbim nazardan korusun

buda sudenin yeni imajiii keltos olduk.yaza lüle lüle saclar icin saclara kiydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…