2010 Ekim afacanları

teşekkür ederiz canıımmm inşallah değişmez babamızın gözleri yeşil,benim babamın yeşil,kayınpederin masmavi. sanırım renkli olabilitesi yüksek )

crazyy oğluş büyümüş traş da oluyor ıssırırım ben onuu senin kuzular maşallah biblo gibi ikisi dee, Sueda prenses de gün geçtikte bi güzelleşiyo yahuu

craz canim masallah yavrularina canim.rabbim nazardan korusun.ikiside cok tatlilarr

dark he he benim kizin da gözleri renkli , renkli gibim
saglikli olmalari tabiki en basta ama renkli olsi ayri birgüzellik veriyor bebeklere

kabrabiber demek senin oglusda renkli öylemi.canim renkli oldugunda ve iki ayi geckin öyle kalinca kahverengi disinda her renge dönüyor.ben bile tam bilmiyorum ne renk.benim tarafta yesil ve ela cok.
beyiminde annesi ela kayinim falan ela baya yesile yatkin.sanirim benimki mavi olmazda yesil yada ela olur gibi geliyor.

kızlar hepimizin yavrularına maşallahhh..allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun...

ben de eklerim bir ara foto makinemizin hafıza kartını bulamıyorum..

ben kahverengi ama annemin yeşil, eşimde yeşil gözlü ve eşimin tarafı herkes renkli gözlü...

oğluşta mavi gözlüydü bir yaşına kadar sonra yeşil oldu :))

evet bebeklerin göz rengi 6 ayda oturuyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…