kızlar demet_yaren ile konuştuk da biliyorsunuz kızamık salgını var ve onun doktoru avm leri yasaklamış bulaşma ihtimaline karşı o yüzden bizde diyoruz ki ankara çetesi gibi birimizin evinde toplanalım
Ben gaziosmanpaşa dayım, demet_yaren çapa da başka davet etmek isteyen olursa onlarda yazsın orta bi yer belirleyelim..
cok daha mantıklı olmuş bnm evim çok uzak kalır şişli feriköyde ama kapım açık herkese
:)
bn ev oldugu zamn esım daha cok gönlunce ızın verır dısarda içi rahat etmiyor.havada iyi olursa işllah
ikinizede gelmeyee calısırım ıkısıde aynı uzaklıkta
Alıntı aymeh kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ayy bende gelmeyi çok isterim ama baya uzak bi yer olmuş göztepede oturuyorum metrobüs durağına yakınım ama neyse havalar şimdi soğuk bidahaki buluşmada anadolu yakasındakilerinde gelebiliceği bi yer olsun...:)
Kızlar bende libadiye tarafında oturuyorum. üçümüz birbirimize bayağı yakınmışız. Darkcım dediğin gibi karşı olunca bebişlerle bize zor oluyor. İnşallah birdahaki buluşma anadolu yakasında olur...(
ofya benim eşimde karsıya izin vermedi arabayla istanbul trafiğinde hiç geçilmez karsıya ,anadolu yakasında oturanlar huuuu havalr ısınsında bari bizde burda bulusalım
ev davetı fıkrıde cok guzel olmus:) bız nevyasla zaten bırebır cok ıstıyoruz gorusmek ama uzaklık sorun oluyor hava sartları vs.
keske avrupa yakasında olsaydım...[/QUOT
biz yakınızda ne olduu sankiiii,cok yakın olmamıza ragmen halen görüşemedik.bebişlerden dolayıda görüşemez olduk iyice. ah bu doruk... herşeyden kopardı beni... doğru dürüst gelemiyorum bile :)
ev davetı fıkrıde cok guzel olmus:) bız nevyasla zaten bırebır cok ıstıyoruz gorusmek ama uzaklık sorun oluyor hava sartları vs.
keske avrupa yakasında olsaydım...[/QUOT
biz yakınızda ne olduu sankiiii,cok yakın olmamıza ragmen halen görüşemedik.bebişlerden dolayıda görüşemez olduk iyice. ah bu doruk... herşeyden kopardı beni... doğru dürüst gelemiyorum bile :) [/
QUOTE]
bılıyorsun canım her zaman davtlımsın evım acık havalar ısınsında azcık artık bende toplanalım:)
biliyorum canım taaa hamileyken davet ediyordun da işte bir türlü nedense nasip olmadı. İnşallah bende isterimmm önce ben bi geleyim de sonra sen gelmezsen o zaman sana sorarım :))))
ben de ataköydeyim ben de ağırlamak isterim fakat çiko olduğu için herkes köpekle muhattap olmak istemeyebilir diye düşünüyorum
cnm bizim ufak müstekil bir evimiz bahcemizde 2 tane köpeğimiz var,2 yasındaki pointerime yavruyken evde baktım ben alışkınım :))))senin çikoda hastayım resimlerine bakıyorum:)
Ozaman ilk toplanmayi bende olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?