2010 ekim anneleri istanbul buluşması

peki canım bakırköyden de alabilirdim seni capacity uyuyordu ya sana ondan dedim neyse o zaman bakalım benimki de izin vermeyecek belki de bilemiyorum

Kızlar demet_yaren ile konuştuk da biliyorsunuz kızamık salgını var ve onun doktoru avm leri yasaklamış bulaşma ihtimaline karşı o yüzden bizde diyoruz ki ankara çetesi gibi birimizin evinde toplanalım

Ben gaziosmanpaşa dayım, demet_yaren çapa da başka davet etmek isteyen olursa onlarda yazsın orta bi yer belirleyelim..

cok daha mantıklı olmuş bnm evim çok uzak kalır şişli feriköyde ama kapım açık herkese
:)
bn ev oldugu zamn esım daha cok gönlunce ızın verır dısarda içi rahat etmiyor.havada iyi olursa işllah
ikinizede gelmeyee calısırım ıkısıde aynı uzaklıkta

ofya benim eşimde karsıya izin vermedi arabayla istanbul trafiğinde hiç geçilmez karsıya ,anadolu yakasında oturanlar huuuu havalr ısınsında bari bizde burda bulusalım

evet bende ramıdeyım

ben de ataköydeyim ben de ağırlamak isterim fakat çiko olduğu için herkes köpekle muhattap olmak istemeyebilir diye düşünüyorum

߀nde ağırlamak isterim ama biliyosunuz anadolu yakasındayım ( aslında hepiniz toplaşıp bana gelseniz

Aslında cmrtesileri eşim müsait oluyor ev ortamı olursa gelebilitem yüksek sanırım eşim getirir ama cumartesi size uyar mı orasında bilemiyourm (

yakınız sanırım seninle de canım cunku libadiye oldukca yakın bana. libadiyedeki lisede okumuştum :))

ofya benim eşimde karsıya izin vermedi arabayla istanbul trafiğinde hiç geçilmez karsıya ,anadolu yakasında oturanlar huuuu havalr ısınsında bari bizde burda bulusalım

sen neresindesin anadolu yakasının canım ?
ayyy böyle zamanlarda kızıyorum araba sürmesini öğrenmediğim için. ne güzel sürebilsem atlar giderim istedigim yere eşime baglı olarak kalmazdımm

ev davetı fıkrıde cok guzel olmus:) bız nevyasla zaten bırebır cok ıstıyoruz gorusmek ama uzaklık sorun oluyor hava sartları vs.

keske avrupa yakasında olsaydım
...

biliyorum canım taaa hamileyken davet ediyordun da işte bir türlü nedense nasip olmadı. İnşallah bende isterimmm önce ben bi geleyim de sonra sen gelmezsen o zaman sana sorarım :))))

ben de ataköydeyim ben de ağırlamak isterim fakat çiko olduğu için herkes köpekle muhattap olmak istemeyebilir diye düşünüyorum

cnm bizim ufak müstekil bir evimiz bahcemizde 2 tane köpeğimiz var,2 yasındaki pointerime yavruyken evde baktım ben alışkınım :))))senin çikoda hastayım resimlerine bakıyorum:)

sen neresindesin anadolu yakasının canım ?
ayyy böyle zamanlarda kızıyorum araba sürmesini öğrenmediğim için. ne güzel sürebilsem atlar giderim istedigim yere eşime baglı olarak kalmazdımm [/QUOTE]

ben maltepedeyim cnm .bebekle araba sürmek biraz zor oluyor,benim büyük bir oğlum var 12yasında onun okulu benim her istedigimi yapabilmeme biraz engel oluyor okuldan ben alıyorum.

Arkadaşlar facede ankara buluşmasının fotoğraflarını gördüm. bayıldım. hepsi çok tatlılar maşallah. Aslında Anadolu yakasında oturanlar olarak bizde kalabalıkmışız. Bizde yakın bir zamanda bir buluşma ayarlayalım mı? Anadolu yakası olarak hepimiz yakınız aslında birbirimize....Bizde evde buluşalım. .. Benim evimde müsait kızlar seve seve sizleri ağırlayabilirim. Daha öncede belirttiğim gibi Libadiye tarafında oturuyorum.

Herkes ağırlamak istiyor aylık gün gibi her ay birinde toplanalım o zaman

Herkes kime yakın görüyor yada kimde toplanalım diyor şimdi :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…