2010 ekim anneleri istanbul buluşması

cevahir ulaşımı her anlamda zor olan bir yer bence. çok trafik oluyor oradan akşamları özellikle, yani sabah buluşulsa sabah trafiği olur öğlen buluşulsa akşam dönüş trafiği. ama forum daha mantıklı gibi. gelin görün ki bana her ikisi de cok uzak aslında :)

istanbul trafiği çile zaten hiç bitmezz forumda bna cok uzak istinye park çok mu uzak olur amn oranın da trafiği var :)
kanyon uzakmı?

ah kızlar istanbul işte birine uyan diğerine uymuyo. ben cevahire kanyona falan asla gelemem :) olmadı ikinci buluşmaya geliriz biz de havalar ısınınca :)

kızlar herkes yazsın nerelere gelebılecegını ona gore karar verelım
bana

forum ıstanbul harıc dıger yerlerın hepsı uyar

Bana cevahirde forumda uyar..

Forum İstanbul un içine kadar metro var arkadaşlar Aksaraydan-Cnr kadar giden metro kartaltepe durağı foruma giriyor o yüzden kolay bence

ay napalım kızlar bılmıyorumkı cevahır kımlere uyuyor şimdi

fatma
nevyas
melisesra
mervam sen gelebılırmısın cevahıre

fragola canım cevahır uymuyormu şimdi sana tek vesait aslında gelebılırsın

demetyarene sorayım bıde bakalım onla bız cok yakınız

bakırkoyden oraya dırek otobus var dıye bılıyorum ben gıtmıstım cunku oyle

ay kıslar sanırım bulusamıcaz bız:)

Şişli-Mecidiyeköy daha merkezi bir yer olduğu için ben cevahiri önerdim karşıdan bile tek otobüsle gelinebiliyor belki o tarafdanda gelmek isteyen olur diye, ama dediğim gibi forum da metroyla çok merkezi ikisinede ulaşım kolay yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…