2010 Ekim Anneleri kaç kiloyduk ; şimdi kaç kiloyuz ?

of bende 13 kilo almışım. son bir ayda 2.5 kilo almışım doktorum normal dedi :S bende neeeee normal mi demiş bulundum. oda bayram dolayısıyla genelde bu ay herkes 4 5 kilo almış seninki aralarında normal kaldı dedikaydirigubbakcemile3:1: bide demezmi 80le doğuma girsen iyi dedi. neee dedim yine güldü. ayol 60la başladım 20 kilo mu????

34+5 teyim ve 70 kiloyum.. toplamda 10 kilo aldım.. hedefim 15 kiloydu.. son 3 haftada 1 kilo aldım.. madem öyle 12 kilo maksimum hedefim olsun barim.. şakkıdı

38+2 de 82.5 kg :emir_bebek:

Toplamda 10 kg aldım, bu hafta yeme işini baya abartmıştım kesin 85 dir diye tartıya çıktım ama 1 haftada yarım kg almışım zemuszemus en fazla 11 kg ile kapanışı yaparım sanırım :))

63 kiloyla hamile kaldım 36+4 teyim 13 kilo almışım.en çok 78 le gitsem doğuma şükredicem valla :(

60 ile hamile kaldım şuan 78 kilo oldum nasıl böle aldım bilmiyorum ya :):teytey:

bende hala hızla kilo alıyom :) he he şuan 75 kiloyum 21 kilo aldım biri beni durdursun ama durduramıyo kiiiiiii 36+3 teyim en az 1 ay var 80 olurum gibi ama 3 haftadır 1 kilo aldım belki almam ne güzel olur

11 aldım ben de...3 günüm kaldı allahın izniyle:))

şiiircim ilkinde 20 küsür aldım ben..6 ayda hepsi gitmişti..herşey bizim elimizde:))

arkadaşlar doğumla birlikte bi 7-8 kilom gitmişti diye anlatıyolar ama innşallah..37+4 deyim17 kilo almışız..

37+4 teyim ve 71 kiloyum.. toplamda 11 kilo aldım.. daha da alır mıyım bilmiyorum.. sabah akşam bekliyoruz artıkınn..

Back
X