2010 Ekim Anneleri

Serra erva zehra esra

2 tane kızımmmm
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
3.732
11
158
40
herkes merhabalar
biraz erken oldu ama
2010 ekim annelerine bari yetişirim inşallahh
inşallah bu topik bana ve isteyen bütün arkadaşlarımıza ugur getirir
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay inanmıom 2010 ekim anneleriii....
biz eskidikmi şimdiii oyy oyy şaka gibiiii....geçen yıll aklımdan bile geçmiodu bu zamanlar 2009 ekim annesi olacağım çok ümitsizdim ama allah oğluşumu gönderdi yeniyıl şekeri olarakk...
allah isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh

nası yani ya erken diil mi daha.. akannehir.bi tuhaf oldu içim başlığı görüncek...kaydirigubbakcemile2

ay inanmıom 2010 ekim anneleriii....
biz eskidikmi şimdiii oyy oyy şaka gibiiii....geçen yıll aklımdan bile geçmiodu bu zamanlar 2009 ekim annesi olacağım çok ümitsizdim ama allah oğluşumu gönderdi yeniyıl şekeri olarakk...
allah isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anaaaammmmm kafamçokkarıştı nasıl yani yaaaa... vereliniortakşimdi 2008 ekim annelerini anlıyorum... vay beee şaka gibi... o kocaman bitmek bilmeyen 9 ay geçsin diye bekliyorduk derken bi bakmışız kucağımızdalar... :ecrin_bebek:hadi hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

anaaaammmmm kafamçokkarıştı nasıl yani yaaaa... vereliniortakşimdi 2008 ekim annelerini anlıyorum... vay beee şaka gibi... o kocaman bitmek bilmeyen 9 ay geçsin diye bekliyorduk derken bi bakmışız kucağımızdalar... :ecrin_bebek:hadi hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

aminnnnnnn canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ne çabuk açılmış bu başlık yaa...geçen sene ocak sonlarında açılmıştı...hadi hayırlı olsun diyelim bari..daha ortada hamile yok ama...inşallah dolar taşar..allah isteyen herkese nasip etsin..

evet 2010 ekim bebekleri anne rahimlerine yavaş yavaş düşmeye başlıcak Allah hepsine hayırlar versin.

geçen sene bu zamanlar bu ay olacak mı diye gün sayıyordum...... düşük tehlikesi haftalarca gözyaşı derken ilayım şimdi kucağımda... binlerce şükür..........

vayy bee zaman ne cabukda gecmis.gecen sene 9 subat da 4 haftalik hamile oldugumu ogrenip 2009 ekim annelerinin arasina katilmistim ..2010 ekim annelerine guzel bir hamilelik sureci dilerim..

herkes merhabalar
biraz erken oldu ama
2010 ekim annelerine bari yetişirim inşallahh
inşallah bu topik bana ve isteyen bütün arkadaşlarımıza ugur getirir
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inş canım benim . ya ne duygulandım şimdi topiği görünce valla ağlayasım geldi. rabbim inş isteyen herkese nasip eder bu duyguyu. bizimde bebişlerimize sağlıklı sıhhatli, mutlu huzurlu bir ömür nasip eder.

ayyy ben bi tuhaf oldumm:gitme:
ne çabuk geçti zaman, şimdi kızım babasıyla oynuyor karşımda kızım:emir_bebek: geçen sene bu zamanlar tüp bebek yapmak için gün sayıyoduk, rabbim ne büyüksün:Saruboceq:
inşallah bizim yaşadığımız gibi güzel paylaşımlar olur bu topikte, şimdiden hayırlı olsun...

geçen sene bu zamanlarda acaba bigün bende anne olucakmıyım diye düşünürdüm. Rabbim bize nasip etti. Zaman akıp geçti ve biz meleklerimize kavuştuk.sıra 2010 ekim annelerinde hayırlı olsun şimdiden...
Allah isteyen herkeze nasip etsin.

hey gidi günler bee, geçen sene şu zamanlar nasıl da stresliydim yoksa bu ay da mı hüsran olacak diye içim içimi yiyordu. ama kuzum 3 aylık oldu bile.
rabbim kimseye evlat hasreti vermesin. hayırlı olsun topiğiniz kızlar. inşallah melekleriniz göbişinizdedir.

Back
X