- Konu Sahibi Serra erva zehra esra
arkadaşlar nerdesinizz yaa hiç belirtisi olan kendini hamile gibi hisseden yokmuuu hadi paylaşalımmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liste yapalım daha düzenli bi topic olur.rufeyde serra topic'i sen açtığına göre...
Listeyi düzenlemeye ne dersin ?
arkadaşlar şu sitede böle boş topik hiç olmamaışitı hep aylar öncesinden dolardıı burda kimse yokmu yaaaohaoldumsmile
benım son adet tarıhım 16 ocaktı arkadaşlar son hız thy kabın memuru sınavlarına gııyordum kasımınden itıbaren .aklımın ucunden bıle bebek geçmıyodu...hatta oaralar kocişide pek görememiştım da....sadece hep dua edıyodum iş için zor bı dönemdı allahım çocukları m hakkında hyırlısını nasıp et dıye .ve okadar bınlerce baş vuranların içinde benım görüşmelerım hızlı ve başarılı geçıyodu 3 görüşmede yapıldı ınanılmazdı çok guzel geçtı.artık eğtıım için çağırmalarını beklerken adetım aklıma geldı asla olamaz derken b test yapım dedım 14 şubattı testı yaptım gözlerımı ınanamadım şoke oldum başladım gülmeyı sonrada ağlamaya meleğımı hiç ıstememiştım babasının ısrarıyle dormaya karar verdım .14 şubatta öğrendım meyer meleğımın kalbı de ogun atmaya başlamıştı.ama ıyıkı dormuşum allahım benı affetsın.allahım bu ekımde butun bekleyenlere bebek mujdesını versın.
ahh çok dugulandım... :gitme: Zaman ne çabuk geçmiş. Hiç geçmez 9 ay bitmez diyordum oğlum şimdi 5 aylık oldu bile... Muhtemelen anne adayları bellidir ama haberleri yoktur :) ben 9 şubatta öğrendiğimde 1,5 aylık hamileydim. Harika günler sizi bekliyor kızlar hayatınız boyunca hiç yaşamadığınız güzellikte, farklı heyecanlarla dolu aylar var önünüzde. Size tavsiyem hiç bir şeyi kendinize dert etmeyin, aman biran önce bitsede kurtulsam demeyin çünkü bittiğinde nedne bitti çok kısa sürdü keşke biraz daha hamile kalabilseydim diyeceksiniz. öyle kutsal bir görevki bu... Allah isteyen herkese nasip etsin. Herkes için hayırlısı olsun
sevgilerimle
benim sat.ım 13 ocak. Bende bu topikte olmak istiyorummm...
Inşallah istiyen herkez ekim annesi olur burası dolar bissürü...
ben 3 ekim 2010 annesiyim....öleymişim yani...:) eyvahedigeldismile