2010 Ekim Anneleri

benım son adet tarıhım 16 ocaktı arkadaşlar son hız thy kabın memuru sınavlarına gııyordum kasımınden itıbaren .aklımın ucunden bıle bebek geçmıyodu...hatta oaralar kocişide pek görememiştım da....sadece hep dua edıyodum iş için zor bı dönemdı allahım çocukları m hakkında hyırlısını nasıp et dıye .ve okadar bınlerce baş vuranların içinde benım görüşmelerım hızlı ve başarılı geçıyodu 3 görüşmede yapıldı ınanılmazdı çok guzel geçtı.artık eğtıım için çağırmalarını beklerken adetım aklıma geldı asla olamaz derken b test yapım dedım 14 şubattı testı yaptım gözlerımı ınanamadım şoke oldum başladım gülmeyı sonrada ağlamaya meleğımı hiç ıstememiştım babasının ısrarıyle dormaya karar verdım .14 şubatta öğrendım meyer meleğımın kalbı de ogun atmaya başlamıştı.ama ıyıkı dormuşum allahım benı affetsın.ALLAHIM BU EKIMDE BUTUN BEKLEYENLERE BEBEK MUJDESINI VERSIN.

benım son adet tarıhım 16 ocaktı arkadaşlar son hız thy kabın memuru sınavlarına gııyordum kasımınden itıbaren .aklımın ucunden bıle bebek geçmıyodu...hatta oaralar kocişide pek görememiştım da....sadece hep dua edıyodum iş için zor bı dönemdı allahım çocukları m hakkında hyırlısını nasıp et dıye .ve okadar bınlerce baş vuranların içinde benım görüşmelerım hızlı ve başarılı geçıyodu 3 görüşmede yapıldı ınanılmazdı çok guzel geçtı.artık eğtıım için çağırmalarını beklerken adetım aklıma geldı asla olamaz derken b test yapım dedım 14 şubattı testı yaptım gözlerımı ınanamadım şoke oldum başladım gülmeyı sonrada ağlamaya meleğımı hiç ıstememiştım babasının ısrarıyle dormaya karar verdım .14 şubatta öğrendım meyer meleğımın kalbı de ogun atmaya başlamıştı.ama ıyıkı dormuşum allahım benı affetsın.allahım bu ekımde butun bekleyenlere bebek mujdesını versın.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ahh çok dugulandım... :gitme: Zaman ne çabuk geçmiş. Hiç geçmez 9 ay bitmez diyordum oğlum şimdi 5 aylık oldu bile... Muhtemelen anne adayları bellidir ama haberleri yoktur :) ben 9 şubatta öğrendiğimde 1,5 aylık hamileydim. Harika günler sizi bekliyor kızlar hayatınız boyunca hiç yaşamadığınız güzellikte, farklı heyecanlarla dolu aylar var önünüzde. Size tavsiyem hiç bir şeyi kendinize dert etmeyin, aman biran önce bitsede kurtulsam demeyin çünkü bittiğinde nedne bitti çok kısa sürdü keşke biraz daha hamile kalabilseydim diyeceksiniz. Öyle kutsal bir görevki bu... Allah isteyen herkese nasip etsin. Herkes için hayırlısı olsun
Sevgilerimle

ekim annesi olduğunu öğrenen anneler. hadi bişiler paylaşın.
nasıl farkettiniz? hissetmişmiydiniz? rüyanızda gördünüz mü? hangi testle kesinleştirdiniz hamileliğinizi? beta-hcg niz kaç? doktor ne dedi? neleri yasakladı?
hadi tecrübelerinize ihtiyaç duydumuz için bu sitedeyiz.

ekim annesi olduğunu öğrenen anneler. hadi bişiler paylaşın.
nasıl farkettiniz? hissetmişmiydiniz? rüyanızda gördünüz mü? hangi testle kesinleştirdiniz hamileliğinizi? beta-hcg niz kaç? doktor ne dedi? neleri yasakladı?
hadi tecrübelerinize ihtiyaç duydumuz için bu kulüpteyiz

ahh çok dugulandım... :gitme: Zaman ne çabuk geçmiş. Hiç geçmez 9 ay bitmez diyordum oğlum şimdi 5 aylık oldu bile... Muhtemelen anne adayları bellidir ama haberleri yoktur :) ben 9 şubatta öğrendiğimde 1,5 aylık hamileydim. Harika günler sizi bekliyor kızlar hayatınız boyunca hiç yaşamadığınız güzellikte, farklı heyecanlarla dolu aylar var önünüzde. Size tavsiyem hiç bir şeyi kendinize dert etmeyin, aman biran önce bitsede kurtulsam demeyin çünkü bittiğinde nedne bitti çok kısa sürdü keşke biraz daha hamile kalabilseydim diyeceksiniz. öyle kutsal bir görevki bu... Allah isteyen herkese nasip etsin. Herkes için hayırlısı olsun
sevgilerimle

benim sat.ım 13 ocak. Bende bu topikte olmak istiyorummm...
Inşallah istiyen herkez ekim annesi olur burası dolar bissürü...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben 3 ekim 2010 annesiyim....öleymişim yani...:) eyvahedigeldismile

CANIM TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:nazar:
ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH MELGİNİ:CüvCüv:
DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHbayanssulusmile
BİZLEREDE DUA ET EMİ
İLK HAMİŞ SENSİN LİSTEYİ SEN YAP İSTERSENalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hani hamis habaerleri gelmedi mi daha bakalim ben mayisda denenistim tutmadi bu ay terar denedim
bu ay umudum yok ama beklenen bu sefer beklenmedik anda gelcek gibime geliyor:))

kizlar ekimde dogum yapanlarin genelde oglu olmus bakaiyorum da masallah:)))
mayis topigindede erkek bebekler önde gidiyordu:9
rabbim saglikli evlat nasip etsin insallah hepimize

benim belimde bacaklarimda agri var
kasiklarimda agri var
geceleri cok idrara cikiyorum
gögüslerim doldu
tam yumurtlama gününde iliski oldu.
bakalim bir subat ya regl olurum yada olmam:)

Back
X