2010 Ekim Anneleri

Kızlar Bir Sorum Olacaktı Sizlere...

Ne Kadar Süt Tüketmemiz Gerekiyor?

Günde Ne kadar Süt Tüketiyorsunuz?

günde 1 bardak yeter dedi bana. ama en az yatmadan 2 saat önce, çünkü yatarken içince bütün gece mayalanma yapabiliyormuş ve diş enfeksiyonuna sebep oluyormuş

ama cnm o saate kadar kahvaltı etmen lazım, birde ara öğün:))))

merak etme iştahım iyi yiyom habire. ama süt falan içemiom.
gene mi topik nöbeti tuttun yevrum gecekaydirigubbakcemile3

yok yaw 11 de uykum geldi zaten yorulmuşum.

hoşbulduk.hayırdır doğum muhabbeti mi var.ben sezeryandan daha çok korkuyorum ama daha erken bunları düşünmeyelim benceeyvahedigeldismile
düşünmeyin bunları daha şimdiden
gunde 3 bardak gereklıymıs ben 0 bardak ıcıyorum:)
bende 0 a sıfır elde var sıfır

Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
johnnybravo, loveli, yelinay, simge_wxyz, balum+, Sonbahar, cigdem_bluerose, angell41, benspgi, gonulcelen10, ecrinece, Pamfilya79+, yarican+, almira.menekse

görüntü var ses yok

kızlar selam saatlerdir gecmişi okyom anca bitti:) napıyosnuz melisesra nerde ya cok merak ettim bende cmartesi 10 da doktordayım sata göre bi hafta geri yani 9+5 olcam o gün insallah güzel haberlerle dönerim gözlerim yanıyooo

günde 1 bardak yeter dedi bana. ama en az yatmadan 2 saat önce, çünkü yatarken içince bütün gece mayalanma yapabiliyormuş ve diş enfeksiyonuna sebep oluyormuş

Çok enteresan. İçimizde yoğurt mu oluyo kaydirigubbakcemile3

ben bunu hiç duymamıştım. Gerçi her doktor farklı şeyler söylüyor bu konular ile ilgili mesela benimki kesinlikle 3 bardak sütünü içeceksin dedi sabah öğle ve yatmadan önce iç dedi. yoğurt yada peyniri ayrıca zaten tüketmen gerekiyor dedi.

yaz meyveleri bi çıksın meyveli ballı buzlu süt yapıp içeceğim :içelim:

inşallah güzel haberlerle dönersin

esra hala gelmedı evet malesef. hayırlı haberlerle gelırsın inş.

ya valla her doktor ayrı bişey diyor. kime inanıcaz bilmiyorum. galiba en iyisi herkesin kendi doktoruna inanması:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…