gunde 3 bardak gereklıymıs ben 0 bardak ıcıyorum:)
Kızlar Bir Sorum Olacaktı Sizlere...
Ne Kadar Süt Tüketmemiz Gerekiyor?
Günde Ne kadar Süt Tüketiyorsunuz?
sınıf öğretmeniyim canım..valla en azından şuan hiç özenme derim ben..
ama cnm o saate kadar kahvaltı etmen lazım, birde ara öğün:))))
gene mi topik nöbeti tuttun yevrum gecekaydirigubbakcemile3
düşünmeyin bunları daha şimdidenhoşbulduk.hayırdır doğum muhabbeti mi var.ben sezeryandan daha çok korkuyorum ama daha erken bunları düşünmeyelim benceeyvahedigeldismile
bende 0 a sıfır elde var sıfırgunde 3 bardak gereklıymıs ben 0 bardak ıcıyorum:)
günde 1 bardak yeter dedi bana. ama en az yatmadan 2 saat önce, çünkü yatarken içince bütün gece mayalanma yapabiliyormuş ve diş enfeksiyonuna sebep oluyormuş
beni gece içtiğimde rahatsız ediyo ben gün içinde içiyorum canımgünde 1 bardak yeter dedi bana. ama en az yatmadan 2 saat önce, çünkü yatarken içince bütün gece mayalanma yapabiliyormuş ve diş enfeksiyonuna sebep oluyormuş
ben seviyorum ama çokk yoruluyorum..bide her türlü çocuk her terbiyeden...sınıf öğretmenliği zor bence.herkes öğretmenmisin senden keyiflisi yok diyodur eminim ama ne bileyim bir sürü çocuk oyyyy
ayaşımı uzattm şimdi..zaten soldan ağrı giriyo ince ince..yavrum da yoruldu bugün..zamane çocukları çokk yaramaz..bakalım bizimkiler nasıl olacak:))
günde 1 bardak yeter dedi bana. ama en az yatmadan 2 saat önce, çünkü yatarken içince bütün gece mayalanma yapabiliyormuş ve diş enfeksiyonuna sebep oluyormuş
bizde yeniköyde bide halıderede oturmuştuk benimde gölcükte geçti anlayacağın. hemşolara rastlamak çok güzel oluyo yaaa :asigim::1hug:
kızlar selam saatlerdir gecmişi okyom anca bitti:) napıyosnuz melisesra nerde ya cok merak ettim bende cmartesi 10 da doktordayım sata göre bi hafta geri yani 9+5 olcam o gün insallah güzel haberlerle dönerim gözlerim yanıyooo
kızlar selam saatlerdir gecmişi okyom anca bitti:) napıyosnuz melisesra nerde ya cok merak ettim bende cmartesi 10 da doktordayım sata göre bi hafta geri yani 9+5 olcam o gün insallah güzel haberlerle dönerim gözlerim yanıyooo
sütten çok yeşillikte kalsiyum var kızlar..bol bol marul dereotu roka tere yiyin..
Kızlar Bir Sorum Olacaktı Sizlere...
Ne Kadar Süt Tüketmemiz Gerekiyor?
Günde Ne kadar Süt Tüketiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?