2010 Ekim Anneleri

neskuik falan at içine yada muzlu yap.denedinmihiç canım belki içersin

tatlım ilk başta kakaolu başladım sonra tatlıdan tiksinince soğuk içmeye başladım bulantım olduğundan beri yaklaşık bi aydır ağzıma süremiyom bende yoğurt peynir felan yiyom inş onlar yarar.

Kızlar Son Soru :)))

Aranızda aşeren oldu mu :)))

Olduysa eşiniz bulup getirdi mi :)))
evet canım oldu ve eşim aldı geldi hep saolsun.hatta sürekli soruyo canın bişiy cekiyo mu diye?hatta bazen canım bişiyler ceksin diye ballandıra ballandıra anlatıp özendirmeye calışıyo benikaydirigubbakcemile3

çok saol canım,en net tahmin 16. haftada oluyomus ya bazen düşünüyorum listenin yarısı kıza dönmesin sonra diyekaydirigubbakcemile3o yüzden cevreme pek söylemek istemiyorum.sen söylüyo musun?

ben daha akrabalarıma bile hamile olduğumu sölemedim ki cinsiyeti söyleyim:)))bence de kıza dönecek bence de çoğu..benim ki dönebilir yani fena olmaz:))

tatlım ilk başta kakaolu başladım sonra tatlıdan tiksinince soğuk içmeye başladım bulantım olduğundan beri yaklaşık bi aydır ağzıma süremiyom bende yoğurt peynir felan yiyom inş onlar yarar.

3 ayım dolnca geçti benm bulantlarım sennde geçer umarım.yarıydur tabi yaramaz mı

kakaolu süt içmeyin kızlar..kalsiyum emilimini azaltıyomuş..haberiniz ola:))

biz nolcaz bakalım:kedi:şimdi konuşuom öle yapcam böle yapmıcam die ama görcez nasipse
ya ben cok pipirikli bi anne olmak,üstüne düşüp asırı sımarık bi cocuk yetiştirmek istemiyom ama eşim de sen kesin üstüne titrersin yapamazsın dediklerini diyo

bilmiyorum aşermemiydi ama benim 8. haftada oldu. birde zamansız birşey aşerdim,çoook koşturdu eşim sağolsun buldu getirdi:)))

ben de öle bişi aşerdim ki yaz mevsmnde oluo ve izmirde ne dediğimi anlayan yok oyy.annemler tireliyim ben ordalar.geçen yazdan ağacın dibine 1 tane düşmüş onu getrdiler kurumştu gerçekten ama kokusunu aldım yedim neyseki

ben daha akrabalarıma bile hamile olduğumu sölemedim ki cinsiyeti söyleyim:)))bence de kıza dönecek bence de çoğu..benim ki dönebilir yani fena olmaz:))
ben de sadece annemlere söyledim güya saolsun onlar yedi cedde haber vermişkaydirigubbakcemile3benim için de farketmiyo zaten hiç öyle oglum diye alıştırmıyorum kendimi..4 hafta sonra ancak oglum diye sevmeye baslarım onu

ben aşerdim:))ama annemler buldu eşim zaten 6 buçkta gidio 11 de gelio yüzünü gören cennetlikboshayallersmileniye sordun cici

Benim canım bişi istedi ama bu mevsimde bulmak mümkün olmadı. balıkesirde bir buzhanede bulmuşlar 3-4 tane ama o da bursa ya gelene kadar suyu çıkmıştı. yedim ama tiksinerek.... bilmiyorumkismile

Ama şuan tek hayalim var. bahçede ağacı çiçek açtı 1 aya kadar ürün verir diyorlar. :)

Ağacın yanına hamak yaptırıcam :) hamağa yatıcam göbişimin üzerine bir tepsi alıp hem yicem hem de sefa yapıcam :bbo:

Benim eşim de de aynı psikoloji var :)) Kendi canları isteyince yapıyorlar sanırım :)

ohhhhh hadi inşallah canım

ben cumartesi kendi doktoruma gitcem bakalım dicek mi bişey??annem de mavi mavi şeyler almış ..ben görmedim daha ama..olsun kızlar da mavi giyer diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…