2010 Ekim Anneleri

ben uzansam hiç fena olmucak mutfağa gidip geldim belimin ve kalçamdaki kemiğin batmasından bayılacaktım midemde tuhaf bu saatlerde başlıyo akşam 8e kadar kocam gelince geçiyo aklinialirimsmile
ama bana dün ne çok belin ağrıyo dedi hem ovuyo hem konuşuyo bende darıldım sora çenemin alt tarafı kurumuş pulpul olmuş yaşlandınmı sen dedi ayy nası ağladım :sinifsinif::sinifsinif:

canim gecende konusmustuk ya ayni gun gidicez senle benim randevum 14 de senin ki kacta dr dan sonra foruma girelim ok mi?

benim aslında kesin 22si deil ama şimdilik öyle gözüküyo, 2 ay sonra gel demişti, ögleden sonra olur galiba. inş canım hayırlı haberleri alır, forumada gireriz :))

bende 22 nisanda gitçem yarican beraber gidek

gidek canım :)

tatlım takılmıştır o sana emin ol. biz baba yapıcaz onları. arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı, eşi sancı odasına sadece 5 dk girip çıkmış ve söylediği annemin ve eşimin değerini daha iyi anladım...

benim nedense örgüyle aram yok ters ve düzden başka oda ortaokuldan ev eğitimi dersinden kalma kaydirigubbakcemile3
hee geçen sene komşum tek şiş örmeyi öğretmişti bide onu biliyorum
ben şimdi netten kapı süslerine mevlüt şekerlerine sepetlerine falan bakıyorum şekerleri değilde kapı süsü ve sepetimi kendim yapıcam boshayallersmile

benimde kesin 22 değil bir ay sonra gel dedi 22 ye denk gelio bakam eşiminde işleri uygun olursa 22 de gideriz

bi komşu daha varmış burda. selcanla bana komşu çıktı. sen neresindensin arkadaşım ben derinceden
:CüvCüv:

benimde uykum geldi halbuki bugun baya geç kalktım. 1 e geliodu saat şaşırdım kendime dün erken kalkmıştım gündüzde gezmekte olduğumdan uyuyamadım. bide üstüne yürüdüm. bugun acısını çıkardım

ben o esna gelene kadar düşünmek istemiyorum normal yada sezeryan ikisindende korkuyorum çünkü eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile benim halam oesnada hiiiiç bişe düşünemiyosun allahını seven beni kurtarsın die etrafına bakıyosun demişti

bi komşu daha varmış burda. selcanla bana komşu çıktı. sen neresindensin arkadaşım ben derinceden
:CüvCüv:

sendemi izmitten kaydirigubbakcemile5
ben gölcükte büyüdüm selocanla aynı memlekette gençlimiz geçmiş
izmite gelin gittim şimdi düzcedeyim :sinifsinif: ama her hafta sonu gene izmitteyim 2haftada birde derincede ablamda :lepi:

maşallah uykucu senıııı:):)

:1shok::1shok::1shok:allahını seven beni kurtarsın mıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…