dogum korkusu,ben hiç sogukkanlı değilim ya:1no2:zaten eşime sen gelmezsen yanıma,ben doguramam diyorumnie korku alır cnm..ne güzel meleğine yaklaşmış olacaksın..
canim gecende konusmustuk ya ayni gun gidicez senle benim randevum 14 de senin ki kacta dr dan sonra foruma girelim ok mi?
bende 22 nisanda gitçemyarican beraber gidek
canım senin ilk dogumun nasıl gecti?normal mi yapmıstın?nie korku alır cnm..ne güzel meleğine yaklaşmış olacaksın..
kaydirigubbakcemile3helal sana :))
bir kez denedim dantel yapmayı..minik bir motif yaptım..hala düşününce omuzlarımda aynı ağrıyı hissediyorum..felaket omuzlarım tutulmuştu..bir hafta açılamamıştım:bbo:
ben uzansam hiç fena olmucak mutfağa gidip geldim belimin ve kalçamdaki kemiğin batmasından bayılacaktım midemde tuhaf bu saatlerde başlıyo akşam 8e kadar kocam gelince geçiyo aklinialirimsmile
ama bana dün ne çok belin ağrıyo dedi hem ovuyo hem konuşuyo bende darıldım sora çenemin alt tarafı kurumuş pulpul olmuş yaşlandınmı sen dedi ayy nası ağladım :sinifsinif::sinifsinif:
görüşürüz canım,orda hava güzel galiba..burda kapadı,ben de eve kapandım kaldımben cıkıyorum kızlar, biraz dışarı cıkıp hava alcam :) görüsmek üzere..
ben cıkıyorum kızlar, biraz dışarı cıkıp hava alcam :) görüsmek üzere..
benim nedense örgüyle aram yok ters ve düzden başka oda ortaokuldan ev eğitimi dersinden kalma kaydirigubbakcemile3
hee geçen sene komşum tek şiş örmeyi öğretmişti bide onu biliyorum
ben şimdi netten kapı süslerine mevlüt şekerlerine sepetlerine falan bakıyorum şekerleri değilde kapı süsü ve sepetimi kendim yapıcam boshayallersmile
bi komşu daha varmış burda. selcanla bana komşu çıktı. sen neresindensin arkadaşım ben derinceden :CüvCüv:
benimde uykum geldi halbuki bugun baya geç kalktım. 1 e geliodu saat şaşırdım kendime dün erken kalkmıştım gündüzde gezmekte olduğumdan uyuyamadım. bide üstüne yürüdüm. bugun acısını çıkardım
:1shok::1shok::1shok:allahını seven beni kurtarsın mııııııııben o esna gelene kadar düşünmek istemiyorum normal yada sezeryan ikisindende korkuyorum çünkü eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile benim halam oesnada hiiiiç bişe düşünemiyosun allahını seven beni kurtarsın die etrafına bakıyosun demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?