Benim eşim de de aynı psikoloji var :)) Kendi canları isteyince yapıyorlar sanırım :)
ben gene de uzun süre unisex renklerde kıyafetler alırım heralde...son bir kaç ay kala mavi alırım ancakbilmiyorumkismileben cumartesi kendi doktoruma gitcem bakalım dicek mi bişey??annem de mavi mavi şeyler almış ..ben görmedim daha ama..olsun kızlar da mavi giyer diyor:))
merhaba bayanlar.aranıza yeni katıldım.sayenizde bilmediğim birçok şey öğrendim.teşekkürler.ben de 9+4 hamileyim.İnşallah cümleyle birlikte bebeğimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ve yetiştirmek nasip olur.
hoşgeldin canım..amin..merhaba bayanlar.aranıza yeni katıldım.sayenizde bilmediğim birçok şey öğrendim.teşekkürler.ben de 9+4 hamileyim.İnşallah cümleyle birlikte bebeğimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ve yetiştirmek nasip olur.
hoşgeldin canım,aramıza bir ögretmen daha gelmiş...inşallah :Saruboceq:merhaba bayanlar.aranıza yeni katıldım.sayenizde bilmediğim birçok şey öğrendim.teşekkürler.ben de 9+4 hamileyim.İnşallah cümleyle birlikte bebeğimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ve yetiştirmek nasip olur.
merhaba bayanlar.aranıza yeni katıldım.sayenizde bilmediğim birçok şey öğrendim.teşekkürler.ben de 9+4 hamileyim.İnşallah cümleyle birlikte bebeğimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ve yetiştirmek nasip olur.
ben gene de uzun süre unisex renklerde kıyafetler alırım heralde...son bir kaç ay kala mavi alırım ancakbilmiyorumkismile
aslında bi yandan istiyorum,bi yandan kararsızım canım...sen ne düşünüyorsun ?bebek odası almayı düşünüyor musunuz??
bebek odası almayı düşünüyor musunuz??
ben dusunmuom bebemm ya zate kız bebegı olcak park yatak alcam obahara kadar oturma odamda ıdare ederımm yazın da buyuk salonuma gecmeyı dusuom o zman ona oturma adamı oda yaparım dıe dusunuom:)
sen ne kadar eminsin böle kız olacak diye..hadi bakalım allah gönlüne göre versin:))ben dusunmuom bebemm ya zate kız bebegı olcak park yatak alcam obahara kadar oturma odamda ıdare ederımm yazın da buyuk salonuma gecmeyı dusuom o zman ona oturma adamı oda yaparım dıe dusunuom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?