2010 Ekim Anneleri

Benim eşim de de aynı psikoloji var :)) Kendi canları isteyince yapıyorlar sanırım :)

olabilirkaydirigubbakcemile3benmki yapmıo ama:))bende canım bişiler istedi aldı hep tabe ama onlar aşermek gibi değildi sanki bilmiyorum.öle bişi oldu ki 2 3 kere gözmn önnden gitmedi istediğim şey şansıma buldm ama hep

merhaba bayanlar.aranıza yeni katıldım.sayenizde bilmediğim birçok şey öğrendim.teşekkürler.ben de 9+4 hamileyim.ınşallah cümleyle birlikte bebeğimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ve yetiştirmek nasip olur.

ben cumartesi kendi doktoruma gitcem bakalım dicek mi bişey??annem de mavi mavi şeyler almış ..ben görmedim daha ama..olsun kızlar da mavi giyer diyor:))
ben gene de uzun süre unisex renklerde kıyafetler alırım heralde...son bir kaç ay kala mavi alırım ancakbilmiyorumkismile

hoşgeldin canım.aminnn

hoşgeldin canım..amin..

hoşgeldin canım,aramıza bir ögretmen daha gelmiş...inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin cnmcmmm amin inş..

ben dusunmuom bebemm ya zate kız bebegı olcak park yatak alcam obahara kadar oturma odamda ıdare ederımm yazın da buyuk salonuma gecmeyı dusuom o zman ona oturma adamı oda yaparım dıe dusunuom:)

ben dusunmuom bebemm ya zate kız bebegı olcak park yatak alcam obahara kadar oturma odamda ıdare ederımm yazın da buyuk salonuma gecmeyı dusuom o zman ona oturma adamı oda yaparım dıe dusunuom:)

bende park yatak düşünüyorum da canım acaba yerde yatmış gibi olurmu diyorum bi yandan da kış sonuçta kararsız kaldımboshayallersmile

sen ne kadar eminsin böle kız olacak diye..hadi bakalım allah gönlüne göre versin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…