ben mi yapmışım onukaydirigubbakcemile3Allah yazdrdı herhaldekaydirigubbakcemile3
sen ne kadar eminsin böle kız olacak diye..hadi bakalım allah gönlüne göre versin:))
tam bi takım almıycak mısın yani?ben şifonyerle yatak alcam elbiselerini falan koymak için göz olan yataklardan istiyorum..bir odam boş..öle ütü odası yapmıştım..oraya düşünüyorum..
park yataklarına ortopedık yatak koyuyoolar bebemm yaa nıe yerde yatmıs gıbı olsunn ben baktım baya normal besık gıbı aynı
güle güle canım,kendine iyi bak sen deKızlar Benden bu günlük bu kadar. Siz ve Bebişleriniz Rabbime Emanetsiniz :)
tam takımda büyük dolap var fazladan..ona da şimdilik gerek yok..ama odasının duvarlarına şu duvara yapıştırılan stickerlardan falan almak istiyorum..bi de kendime ayaklarımı uzatabileceğim emzirmek için bir koltuk olsa fena olmaz..kendi odamda yatımayı düşünmüyorum..kısmet tabi..ayy ne çok masraf çıkıcak..tam bi takım almıycak mısın yani?
tam takımda büyük dolap var fazladan..ona da şimdilik gerek yok..ama odasının duvarlarına şu duvara yapıştırılan stickerlardan falan almak istiyorum..bi de kendime ayaklarımı uzatabileceğim emzirmek için bir koltuk olsa fena olmaz..kendi odamda yatımayı düşünmüyorum..kısmet tabi..ayy ne çok masraf çıkıcak..[/Q
bende şu büyüyen yataklar var ya 5 6 yaşına kadar yatıolar onlardan düşünüodum park yatak daha kullanşlı sanki dedim.bakalım.
canım uzmanlar çocuğu kendi odasında yatırın diyorlar..tabi biz buna ne kadar uyarız bilmiyorum..ama ben denemeyi düşünüyorum..ayy oda yapmayı bende çok üstüyorum 1 odam büyük 3 odam küçük yatak odama gardolabımı sıkıştırmamak için yandaki boş odaya koydum bide ütü masası var
şimdi napsam die düşünüyorum gardolap o odada olmasaydı beşiği gene boş odaya koymayı düşünmezdim gece gece kalk diğer odaya git beşiği yatak odama koyucam şifonyerini ve dolabını benim dolabımın olduğu odaya koyucam
çokmu karışık oldu bilmiyorumkismile
evet canım bebek çok masraflı oluyo daha dogmadan basladı masrafları,allah yardımcımız olsun...ama oda yapsam da ilk 6 ay en azından yanıma alırım heralde,ilk aylar cok zor olur çünkütam takımda büyük dolap var fazladan..ona da şimdilik gerek yok..ama odasının duvarlarına şu duvara yapıştırılan stickerlardan falan almak istiyorum..bi de kendime ayaklarımı uzatabileceğim emzirmek için bir koltuk olsa fena olmaz..kendi odamda yatımayı düşünmüyorum..kısmet tabi..ayy ne çok masraf çıkıcak..
ayy oda yapmayı bende çok üstüyorum 1 odam büyük 3 odam küçük yatak odama gardolabımı sıkıştırmamak için yandaki boş odaya koydum bide ütü masası var
şimdi napsam die düşünüyorum gardolap o odada olmasaydı beşiği gene boş odaya koymayı düşünmezdim gece gece kalk diğer odaya git beşiği yatak odama koyucam şifonyerini ve dolabını benim dolabımın olduğu odaya koyucam
çokmu karışık oldu bilmiyorumkismile
merhaba bayanlar.aranıza yeni katıldım.sayenizde bilmediğim birçok şey öğrendim.teşekkürler.ben de 9+4 hamileyim.İnşallah cümleyle birlikte bebeğimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ve yetiştirmek nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?