2010 Ekim Anneleri

ben şifonyerle yatak alcam elbiselerini falan koymak için göz olan yataklardan istiyorum..bir odam boş..öle ütü odası yapmıştım..oraya düşünüyorum..

park yataklarına ortopedık yatak koyuyoolar bebemm yaa nıe yerde yatmıs gıbı olsunn ben baktım baya normal besık gıbı aynı

park yataklarına ortopedık yatak koyuyoolar bebemm yaa nıe yerde yatmıs gıbı olsunn ben baktım baya normal besık gıbı aynı

bakmadım da ben canım aklımda öle kaldı demekki.ii o zaman.benmde boş odam var ama kışın otrma odasnda yatar ısıtmalı değil evmde heryer

tam bi takım almıycak mısın yani?
tam takımda büyük dolap var fazladan..ona da şimdilik gerek yok..ama odasının duvarlarına şu duvara yapıştırılan stickerlardan falan almak istiyorum..bi de kendime ayaklarımı uzatabileceğim emzirmek için bir koltuk olsa fena olmaz..kendi odamda yatımayı düşünmüyorum..kısmet tabi..ayy ne çok masraf çıkıcak..

ayy oda yapmayı bende çok üstüyorum 1 odam büyük 3 odam küçük yatak odama gardolabımı sıkıştırmamak için yandaki boş odaya koydum bide ütü masası var
şimdi napsam die düşünüyorum gardolap o odada olmasaydı beşiği gene boş odaya koymayı düşünmezdim gece gece kalk diğer odaya git beşiği yatak odama koyucam şifonyerini ve dolabını benim dolabımın olduğu odaya koyucam
çokmu karışık oldu bilmiyorumkismile

bende park yatak almayı düşünüyorum bebişime.evimiz sobalı olduğu için mecburen oturma odasında kalacak.

canım uzmanlar çocuğu kendi odasında yatırın diyorlar..tabi biz buna ne kadar uyarız bilmiyorum..ama ben denemeyi düşünüyorum..

evet canım bebek çok masraflı oluyo daha dogmadan basladı masrafları,allah yardımcımız olsun...ama oda yapsam da ilk 6 ay en azından yanıma alırım heralde,ilk aylar cok zor olur çünkü

yok anladım canım bende kararsızım ya direk odasına yatrcam ya da biraz odama alırım yatağını bilmiyorum kibilmiyorumkismile

ayy ewlere baglı aslına bu oda takımı alma olayı ya fazladan odam olsa alırdımm ama yok malesefff

Hoşgeldin . Burası bir aile gibi herşeyini paylaşıyorsun çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…