2010 Ekim Anneleri

bu ara sık ağrım oluyor ama kanama yok çok şükür
31 martta kontrole gimiştim crl leri 43.3 ve 43.6 olmuş
kızlar sizlerin crlleri nasıl benim ikiz olduğu için küçükler mi acaba

hoşbulduk kıslar iyiyim çok şükür bıraz agrım var ama amelıyt yerı dıkıs oldugu ıcın agrı yapıyor
bugun gıdıcem doktora sanırım cıkarır dikişleri

bende unuttuğum zamanlar aklıma gelince hemen fırçalıyorum birde bişey soracağım kızlar hepinize bende hamileikten önce ağız kokusu yoktu hamileliğmin ilk ayları ağız kokusu olmaya başladı sizdede oldumu böyle bi durum...

selam kızlar, nasılsınız.. benim başağrım cok feci.. migren varmış, dün aksamüzeri bi migren atağı gecirdim cok kötüydü, kalbim cok feci carpıyodu, zor nefes alıyodum, tirtir titredim.. konusamadım bile, eşim ambulans cagırdı hemen acile gittik, cok korktum bebeğime bişey olcak diye.. dr bebeğe baktı cok iyi dedi ama ben emin olamadım.. benim gibi migreni olan varmı?

canim oncelikle cok gecmis olsun bende gerilim basagrisi var dr um bana eger cok siddetli olursa gunde 4 adet minoset icebilirsin dedi ( parasetemol iceriyor) onun disinda tavsiyem hemen dus almak ve karanlik ve sessiz odada dinlenmek

gecmıs olsun canım bendede var mıgren ama tutmadı hıc cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…