selam kızlar nasılsınız
anladım canım. bakalım bı gıdım de ıstanbula.
doktor yaptırdı canım ya. neyse rahatladım baya bat.
bu arada ben dıslerımı zaten bı gun fırcalamasam delı olurum. agzım hep kotu olur. kaynanama kalmaya gıttıgım bı gun fırcamı unutmustum yanıma almayı eve zor attım kendımı. onlar koyde oldugu ıcın ne bakkal var orda ne bısey nerde bulcam fırca mahfolmustum bı gunde:)
ben kabızlık sorununu yaşıyorum ve çok rahatsız ediyo beni karnım aldı başını gidiyo resmim var istersen bakabilirsin ama kişinin beden yapısına göre değişirmiş benim zaten karnım vardı hamilelik kabızlık derken 4 5 aylıkmışım gibi duruyor şimdi..
aynen benimde karnim yaklasik 4 aylik gibi duruyo esim benim gobeklidir simdi onun eline dustum boyna dalga geciyo kaydirigubbakcemile3 cunku hamilelik oncesi karnim icine gocuktu
valla benimde öyle duruyor benim eşimde göbeklidir onunla yarış ediyoruz birde işin ilginci sanki oda hamileymiş gibi canı habire bişeyler istiyo bende gülüyorum sendemi aşeriyosun benle yarışmı ediyosun diye varmı sizdede eşiböyle olan...
selam kızlar nasılsınız
slm canım nasılsın cuman mübarek olsun...
hosgeldin fistik:) dun sana gecmis olsun dileklerimi yazdim ama sen yoktun iyi misin canim?
meliscim bi operasyon geçirmişsin galiba
çok geçmiş olsun
bende unuttuğum zamanlar aklıma gelince hemen fırçalıyorum birde bişey soracağım kızlar hepinize bende hamileikten önce ağız kokusu yoktu hamileliğmin ilk ayları ağız kokusu olmaya başladı sizdede oldumu böyle bi durum...
valla benimde öyle duruyor benim eşimde göbeklidir onunla yarış ediyoruz birde işin ilginci sanki oda hamileymiş gibi canı habire bişeyler istiyo bende gülüyorum sendemi aşeriyosun benle yarışmı ediyosun diye varmı sizdede eşiböyle olan...
slm canım nasılsın cuman mübarek olsun...
iyiyim canım çok şukur sen nasılsın sanada hayırlı cumalar
selam kızlar nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
canım çok sık gelemıyorum agrılar gecene kadar boyle bakalım sen nasılsın
hoşbulduk kıslar iyiyim çok şükür bıraz agrım var ama amelıyt yerı dıkıs oldugu ıcın agrı yapıyor
bugun gıdıcem doktora sanırım cıkarır dikişleri
selam kızlar, nasılsınız.. benim başağrım cok feci.. migren varmış, dün aksamüzeri bi migren atağı gecirdim cok kötüydü, kalbim cok feci carpıyodu, zor nefes alıyodum, tirtir titredim.. konusamadım bile, eşim ambulans cagırdı hemen acile gittik, cok korktum bebeğime bişey olcak diye.. dr bebeğe baktı cok iyi dedi ama ben emin olamadım.. benim gibi migreni olan varmı?
selam kızlar, nasılsınız.. benim başağrım cok feci.. migren varmış, dün aksamüzeri bi migren atağı gecirdim cok kötüydü, kalbim cok feci carpıyodu, zor nefes alıyodum, tirtir titredim.. konusamadım bile, eşim ambulans cagırdı hemen acile gittik, cok korktum bebeğime bişey olcak diye.. dr bebeğe baktı cok iyi dedi ama ben emin olamadım.. benim gibi migreni olan varmı?
bende unuttuğum zamanlar aklıma gelince hemen fırçalıyorum birde bişey soracağım kızlar hepinize bende hamileikten önce ağız kokusu yoktu hamileliğmin ilk ayları ağız kokusu olmaya başladı sizdede oldumu böyle bi durum...
iyiyim canım çok şukur sen nasılsın sanada hayırlı cumalar
bende iyiyim ama yine bacak ağrılarım başladı ya doktora gideceğim gün yaklaştıkça heyecandanmı oluyodur nedir anlamadım çok stres yapıyorum galiba..
geçmişolsun canım şimdi nasılsın geçtimi başağrın benimde oluyor ama sızı gibi migren yok çok şükür ama sinüzit var..
iyiyiz siz nasılsınız? melisesra ağrılar bittimi
Geçmiş olsun melisesra Allah şifa versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?