2010 Ekim Anneleri

ben bı dus daha alım rahatlıyım. dunden berı bu 3 uncu dusum olacak:):) doktora gıtmeden al gelınce al. sımdı de bıraz ferahlamam lazım:):)

evet canım iyi edersin olsun sen rahatlada ne kadar istiyorsan o kadar al.......ve dua et mutlaka bir yasin oku mesela rabbim büyük içten gelen duaları mutlaka duyacaktır

varya aynen hemen kendimi koyuyorum o arkadasin yerine burada cok guzel bi destek ortami var ya masallah hepimize

canım çünkü hepimiz şu anda aynı yoldan geçiyoruz ne mutlu bizeki böyle imkanımız var......maaşallah nazar değmesin evet

canım ağzndaki tat yüzünden mi

sagol canım benım. inş hersey yolunda gıder. ıronıc te uzulmus dun yazık ya. emınım bısey yoktur bebişinde onunda.

ee ironic ii diyosunda kendin için niye öyle düşünmüyosun.keşke burda olsaydın.ben seni bi daha dr a götürürdüm için rahat etsin diye çılgınnnn

canım sıkma canını doktor ne dedi peki bi sorun teşkil ediyomuymuş inş yoktur canım bişey sen kendşnş yıpratıpta bebişinide üzme olurmu bende salı günü gidiyorum bakalım benden testi isteyecekmi..

sana da hayırlı cumalar canım

sağol canım nasılsın nasıl gidiyo hamişlik..

hoşbulduk simgecim seninde cuman mübarek olsun en yaptın hastane işini buldunmu iyi bi hastane...

canım çünkü hepimiz şu anda aynı yoldan geçiyoruz ne mutlu bizeki böyle imkanımız var......maaşallah nazar değmesin evet[/QUOTE]

amin

tatlım aynı acı hi bende de var sonradan alışıyosun maalesef benim ki geçmedi

zaten o yuzden yaptırmak ıstemıyodum. test sonucları cıkmadı da ense olcumu bıraz yuksek. arastırdıgım kadarıyla bu olcumde amnıosentez ıstıyolar ama belkı test sonuclarına gore degısır. ıyı cıkar inş.

evet zaten sela ezan arası yasın okuyorum ben bebısım ıcın. dus alıyım da okuyacagım.

canım bende yarın delta hospitale gidicem bakalım orda hakan gürbüz diye bir doktor varmış.........riskli gebeliklerde uzmanmış bakalım hayırlısı

ee ironic ii diyosunda kendin için niye öyle düşünmüyosun.keşke burda olsaydın.ben seni bi daha dr a götürürdüm için rahat etsin diye çılgınnnn

valla cok gerıldım ya. nıye boyle oldum. bısey yok kı henuz orta da. ay bu duygusallık benı ele gecırdı sanırımkaydirigubbakcemile3

tamam canım gorusuruz.

ay kızlar bugun sulu gozlulugum ustumde benımmafoldumben
kıyamam bebişime ben..canım benm..topla kendini ama üzme çok..

tırsmayın ya benım test sonucları daha cıkmadı. sanırım annelık evhamları bunlar. sımdıden basladık naıcaz bılmıyorum:)

annelik bir nev i delilik derim hep..

evet o tat benim midemi bulabndiriyorr... dun gene ogur iogur gberdim.... yaaa surekli agzimda biseyler olmasi lazimm.. artikk cok yoruldummmmmmmmmm

inşallah geçer benm olmadı öyle de bişi diyemiyorum.tavsiye falan.sabret canım bu bebişler çok yorcak bizi dahakaydirigubbakcemile3sağsalim gelsnler de deme

kizlar kabizlik yasayan ve karni baya sisen var mi? benim sabah uyandigimda bile karnim sis yani gebelik haftama gore bence normal diil ama kabizlliktan mi yoksa gaz mi var onu bilemiyorum yarin bi dr umu arayayim diyorum

bat doktor sorun yok dedı zaten de endıselenıyorum yıne de ne bılım. sanırım nevrım dondukafamçokkarıştı

canım bende yarın delta hospitale gidicem bakalım orda hakan gürbüz diye bir doktor varmış.........riskli gebeliklerde uzmanmış bakalım hayırlısı

nerde o hastane. ben de haftaya cumartesı ıstanbula gıdıyorum orda bı doktora gıdıcem. olmazsa abımın esının gıttıgı yere gıderım. acıbademe gıdıyo bı de ınternatıonal a. ıkısınden bırıne mı gıtsem.

kıyamam bebişime ben..canım benm..topla kendini ama üzme çok..

annelik bir nev i delilik derim hep..

kaydirigubbakcemile3 delılık:):) yıne soylemıstın bunu burda hatırlıyorum:) toparlıyom kendımı zaten sayenızde:)

kizlar kabizlik yasayan ve karni baya sisen var mi? benim sabah uyandigimda bile karnim sis yani gebelik haftama gore bence normal diil ama kabizlliktan mi yoksa gaz mi var onu bilemiyorum yarin bi dr umu arayayim diyorum

bende de oluyo sıskınlık. daha da cok oluyodu azaldı bıraz.

kabızlıktan oluyodur bence canım o.benm karnımda hemen şişti.kabzlık değil ama çok gaz problemm oldu.azaldı şu sıralar ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…