ben bı dus daha alım rahatlıyım. dunden berı bu 3 uncu dusum olacak:):) doktora gıtmeden al gelınce al. sımdı de bıraz ferahlamam lazım:):)
varya aynen hemen kendimi koyuyorum o arkadasin yerine burada cok guzel bi destek ortami var ya masallah hepimize
merhaba gunaydin herkese.. kizlarr ben iyice depresif psikopat oldum... dun gece gene uyku yoktu.. sinir krizleri gecirdim... kizlar ben neden bu kadar gucsuzummm yaaaaaaaa.....agzimda aci bi tat varrrr o \nasil gecicekkk.. ben cok yoruldum b u istenn kizl;arrrrrrrrrr
sagol canım benım. inş hersey yolunda gıder. ıronıc te uzulmus dun yazık ya. emınım bısey yoktur bebişinde onunda.
haklısın da ne bılım ya.
hayırlı cumalar.
sorun yok tatlım da. ben 2 lı test yaptırmıycaktım yaptırttırdılar malesef. ense olcumu de bıraz yuksek geldı bana. ondan uzgunum. ınsallah sorun yoktur. test sonucları bı cıksın da.
sana da hayırlı cumalar canım
canım herhalde yaa birisi üzüldüğü zaman otomatik olarak bende üzülüyorum..........hep kendim olsaydım diye düşünüyorum.........lütfen balum boşuna canını sıkma
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ve hayırlı cumalar
merhaba gunaydin herkese.. kizlarr ben iyice depresif psikopat oldum... dun gece gene uyku yoktu.. sinir krizleri gecirdim... kizlar ben neden bu kadar gucsuzummm yaaaaaaaa.....agzimda aci bi tat varrrr o \nasil gecicekkk.. ben cok yoruldum b u istenn kizl;arrrrrrrrrr
balum test sonucun ii gelmedimi.hiç endişelenme dünde söyledim benm aile hekimm bile yaptrmamış onu yanndaki hemşire de yani çok güvenlir bişi olsa onlar yaptrırdı herhalde deme.canım Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamak nasip etsin.ben de yaptrmadım 2li ayın 20 sinde 3 lü var.kan testimde de troid bezlermn çok çalştığına dair bişi çıktı.bugn gene kan verdim kesinlik için.hadi hayırlısı
evet canım iyi edersin olsun sen rahatlada ne kadar istiyorsan o kadar al.......ve dua et mutlaka bir yasin oku mesela rabbim büyük içten gelen duaları mutlaka duyacaktır
canım çünkü hepimiz şu anda aynı yoldan geçiyoruz ne mutlu bizeki böyle imkanımız var......maaşallah nazar değmesin evet
canım ağzndaki tat yüzünden mi
ee ironic ii diyosunda kendin için niye öyle düşünmüyosun.keşke burda olsaydın.ben seni bi daha dr a götürürdüm için rahat etsin diye çılgınnnn
tatlım aynı acı hi bende de var sonradan alışıyosun maalesef benim ki geçmedi
kıyamam bebişime ben..canım benm..topla kendini ama üzme çok..tamam canım gorusuruz.
ay kızlar bugun sulu gozlulugum ustumde benımmafoldumben
tırsmayın ya benım test sonucları daha cıkmadı. sanırım annelık evhamları bunlar. sımdıden basladık naıcaz bılmıyorum:)
evet o tat benim midemi bulabndiriyorr... dun gene ogur iogur gberdim.... yaaa surekli agzimda biseyler olmasi lazimm.. artikk cok yoruldummmmmmmmmm
canım bende yarın delta hospitale gidicem bakalım orda hakan gürbüz diye bir doktor varmış.........riskli gebeliklerde uzmanmış bakalım hayırlısı
kıyamam bebişime ben..canım benm..topla kendini ama üzme çok..
annelik bir nev i delilik derim hep..
kizlar kabizlik yasayan ve karni baya sisen var mi? benim sabah uyandigimda bile karnim sis yani gebelik haftama gore bence normal diil ama kabizlliktan mi yoksa gaz mi var onu bilemiyorum yarin bi dr umu arayayim diyorum
kizlar kabizlik yasayan ve karni baya sisen var mi? benim sabah uyandigimda bile karnim sis yani gebelik haftama gore bence normal diil ama kabizlliktan mi yoksa gaz mi var onu bilemiyorum yarin bi dr umu arayayim diyorum
kizlar siz dislerinizi fircaliyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?