2010 Ekim Anneleri

bide kizlar eger gercekten dr unuza guveniniz yoksa iletisiminizde bi eksiklik varsa baska dr a gidin yok eger guveniyosaniz ben surekli baska dr lara danisilmmasinin anneyi daha cok yiprattigini anneyi bunalima soktugunu dusunuyorum

canım delta hospital maltepede.........ama eğer sen karşıdaysan sana çok iyi bir doktor tavsiye edeyim......randevu almak çok zor ama işinin ehli.........prof.dr.atıl yüksel aynı zamanda çapada doktor

???? fırçalamadan olurmu ki.. tabi ki.. yoksa o damı zararlı...

bu arada suan dumankaya çatlaklar için elme ve badem yağını eşit karıştırıp gögüslere ve karına sürün diyor..

bide kizlar eger gercekten dr unuza guveniniz yoksa iletisiminizde bi eksiklik varsa baska dr a gidin yok eger guveniyosaniz ben surekli baska dr lara danisilmmasinin anneyi daha cok yiprattigini anneyi bunalima soktugunu dusunuyorum

bence de ya. bı tutturamadım ben doktor. guvenmıyorum napım. bı guvenılır bulsam bırakmıycam yakasını yapısacam yakasına da:):)

:)))) aslında mentol rakatlatır be canım. aman hanımlar hamilelikte dişlere iyi bakın. en riskli nokta dişler...

canım delta hospital maltepede.........ama eğer sen karşıdaysan sana çok iyi bir doktor tavsiye edeyim......randevu almak çok zor ama işinin ehli.........prof.dr.atıl yüksel aynı zamanda çapada doktor

ozel muayenehanesı var mı? ben k.çekmeceye gıdıcem.

ben midem bualnicak diye fircalamiyorummm .. acaba bu aci tat onun icin mi ?

canım denemeden bilemezsin ki.kendini niye bulancak diye şartlandrdın anlamadım.hiç bulanmadı benm.hemen kalkıp frçala bence.naneli bulandrrsa şu elmalı olanlar var kokusu yok onların oları dene bide.bence

kizlar kabizlik yasayan ve karni baya sisen var mi? benim sabah uyandigimda bile karnim sis yani gebelik haftama gore bence normal diil ama kabizlliktan mi yoksa gaz mi var onu bilemiyorum yarin bi dr umu arayayim diyorum

ben kabızlık sorununu yaşıyorum ve çok rahatsız ediyo beni karnım aldı başını gidiyo resmim var istersen bakabilirsin ama kişinin beden yapısına göre değişirmiş benim zaten karnım vardı hamilelik kabızlık derken 4 5 aylıkmışım gibi duruyor şimdi..

doktor yaptırdı canım ya. neyse rahatladım baya bat.

bu arada ben dıslerımı zaten bı gun fırcalamasam delı olurum. agzım hep kotu olur. kaynanama kalmaya gıttıgım bı gun fırcamı unutmustum yanıma almayı eve zor attım kendımı. onlar koyde oldugu ıcın ne bakkal var orda ne bısey nerde bulcam fırca mahfolmustum bı gunde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…