kizlar siz dislerinizi fircaliyomusunuz?
fırçalıyorum ben niye sordun canım
bide kizlar eger gercekten dr unuza guveniniz yoksa iletisiminizde bi eksiklik varsa baska dr a gidin yok eger guveniyosaniz ben surekli baska dr lara danisilmmasinin anneyi daha cok yiprattigini anneyi bunalima soktugunu dusunuyorum
ben midem bualnicak diye fircalamiyorummm .. acaba bu aci tat onun icin mi ?
canım delta hospital maltepede.........ama eğer sen karşıdaysan sana çok iyi bir doktor tavsiye edeyim......randevu almak çok zor ama işinin ehli.........prof.dr.atıl yüksel aynı zamanda çapada doktor
ben midem bualnicak diye fircalamiyorummm .. acaba bu aci tat onun icin mi ?
kizlar kabizlik yasayan ve karni baya sisen var mi? benim sabah uyandigimda bile karnim sis yani gebelik haftama gore bence normal diil ama kabizlliktan mi yoksa gaz mi var onu bilemiyorum yarin bi dr umu arayayim diyorum
bat doktor sorun yok dedı zaten de endıselenıyorum yıne de ne bılım. sanırım nevrım dondukafamçokkarıştı
canım ya sorun yoksa neden kendini bu kadar yıpratıyosun rabbim herşeyin hayırlısını versin sen yeterki güzel düşün güzel olsun peki sana yaptırmayacağın halde kim yaptırdı orayı anlamadım..
kizlar siz dislerinizi fircaliyomusunuz?
fırçalıyorum ama bazen unutuyorum...
ben kabızlık sorununu yaşıyorum ve çok rahatsız ediyo beni karnım aldı başını gidiyo resmim var istersen bakabilirsin ama kişinin beden yapısına göre değişirmiş benim zaten karnım vardı hamilelik kabızlık derken 4 5 aylıkmışım gibi duruyor şimdi..
aynen benimde karnim yaklasik 4 aylik gibi duruyo esim benim gobeklidir simdi onun eline dustum boyna dalga geciyo kaydirigubbakcemile3 cunku hamilelik oncesi karnim icine gocuktu
var canım özel muayenehanesi teşvikiyede
selam kızlar nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?