2010 Ekim Anneleri

balum benim gögüsler azcuk koyulaştı ama sagdan soldan kaşınmaya da başladı yaa çatlarmı acaba?

saol meliscim bende iyiyim çok şükür dr arandevum var onu bekliyorum işte hayırlısı ile benim minikte saglıklıdır inş

ya benimde gögüs çok büyük deil ama çatlar die korkuyom zaten kilo alıp vermekten belimin yanları çatlak yol gibi bide karın öyle olur sonra gögüs olursa harita gibi oluurum bebe yagı kullanıyomusunuz

günaydın diyecem aam saat 12 olmuş nasılsınız...

oooo 15. haftaya gırıyosun bugun maşallah ya ben ıyıyım dun doktordaydım. sana bısey sorcaktım cayelınde doktora gıttıgınde hangı doktor vardı hatırlıyo musun? oraya her hafta burdan baska doktor gıdıyo da.

ya benimde gögüs çok büyük deil ama çatlar die korkuyom zaten kilo alıp vermekten belimin yanları çatlak yol gibi bide karın öyle olur sonra gögüs olursa harita gibi oluurum bebe yagı kullanıyomusunuz

bende gogus yok derken. sutyensız dumduz nerdeyse yanı o derece:):) azcık buyume oldu sımdı dolgunluk o da tabı. halam dıyo kucucuk goguslerde buyume var mı:):)

Bebe yağı sürdüm birkaç gün aloeveralıydı o mu dokundu ne çok kaşındım bende bıraktım..Dün aktardan vazelin aldım orda bitkisel çatlak kremi vardı 15 TL ye onuda alıcam sanırım , bide küçük bi kitapçık verdi aktar orda okudum birkaç yağ çatlamayı önlüyormuş sanırım onlarıda alıcam karıştırıp uyguluycam sırayla kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…