2010 Ekim Anneleri

Kızlar güncellemeleri yaptım isimler var aktif görmediğim buraya yazacağım sizde bakında ona göre sileceğim aktif değillerse..

bende 12haftalıkken gıdıcem doktorum o gun baktıgında hareket etmeye baslamıs dedı gozlerım doldu masallah yavrularımıza

Denizperiden
Fragola
Kubili
Bahar83
Kedinihal
Kontes26
Trackeki
Heavenjade
Cimbomlu
Eyan25
Utkumm
ErenSezen

Bu isimlerden aktif gördüğünüz varmı son zamanlarda?

esracıgım bu funda demırel benım ılk basta gıttıgım erhan demırelın esı. ıkısı farklı hastanede kadın dogumcular. ona guven bence. sorumlulugu almak ıstememıs ama cok ıyı bı doktormus o.

iyi dr cnm bişey dememdim sadece sonradna bebek ölürs esorumluk almak isteme deyince öyle bir ihtimalin olması beni korkutmuştu ama artvine gelince kendi dr aradım geliyimmi diye kanaman felan yoksa gelme dedi ordakiler bişey yok demişseler yoktur işte sali günü tekrar görecem bebeğimi randevum var bu arada ben bebişim erkkemiş ilk tahmin bakalım hayırlısı kız istiyodum ama hayırlısı kötü bir olay sonrası ögrenmemde inanmamami sağladi kesin sonuç sali günü...ben halen kız bekliyorum nedense...

Denizperiden
Fragola
Kubili
Bahar83
Kedinihal
Kontes26
Trackeki
Heavenjade
Cimbomlu
Eyan25
Utkumm
ErenSezen

Bu isimlerden aktif gördüğünüz varmı son zamanlarda?

fragola kontes26 trackekı heavenjade cımbomlu eyan25 gırıyo. erensezen kasım annelerınde de yazdıgı ıcın pek gırmıyo buraya. utkumm u hatırlayamadım tam. ama oburlerı gırmıyo dıye bılıyorum.

hayırlısı olsun inş. haberlerını beklıyorum.

nerden nereye geldik ekim anneleri olarak dahade nerelere gelicegiz...

Merhabalar ben de kısmetse 25 ekimde doğum yapacağım..hamile kalmadan önceki kilom 55, yaşım 28, haftaya 2li test yaptıracağım, beni de listeye ekler misiniz?

fragola kontes26 trackekı heavenjade cımbomlu eyan25 gırıyo. erensezen kasım annelerınde de yazdıgı ıcın pek gırmıyo buraya. utkumm u hatırlayamadım tam. ama oburlerı gırmıyo dıye bılıyorum.

Eyan - heavenjade bunları son zamanlarda hiç görmedim üyeliklerindeki burdaki mesajlarından bulayımda ona göre sileyim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…