2010 Ekim Anneleri

bende tahlıllerı gosterdıgım de doktora sorucam onerısı var mı bakalım.

cnm funda hanımdı soyadıni bilmiyorum ewt 1 2 aylığına gitip geliyomuşlar orda bana baktı bebk iyi ama ben bu sorumluluğu allamam sonra ölürse benden bilmeyin diye rizadeki görüntüüleme tıp merkezine sevk etti orda ayrıntılı utrasyona aldı radyoloji dr her ikiside iyiydi ne güzel valla burda bayan dr yok ...
hoşgeldin esracım sanada tünaydın canım:)
amin melisim inş hayırlı haber alırım

tünaydın cnm nasılsın...

kızlar benim göğüsler çok büyük bedenime göre şimdi süt dolmaya başlayınca kocaman olacaklar çok korkuyorum ya zaten sırtım ağrıyor göğüsşerin büyüklüğünden ne yapacağım bilmiyorum neyse ben çıkıyorum kızlar azıcık iş yapayım görüşürüz herkese hayırlı cumalar...

hemde cok guzel bı duygu ben oglumu dunyaya getırdıgımde hıc aklımdan cıkmayan an benı emme:gitme::gitme:sıydıı daha yuzunu gormeden hemşireler gogsume koydular saskın ordek gıbıydımm kızlar yaaa nasıl emıyo yarabbım ogretmısler ona emmeyı memeden cıkınca nasıl aranıyoo işte ozamn dıyosun rabbımın mucızes duygulandım kıslar şimdiii

ıkı tane funda var ama funda demıreldır o cunku gecen hafta arkadasım gıtmıstı cayelınde oturuyo. funda demırel vardı. ıyı doktordur. cayelınde mı o tıp merkezı orayı bılmıyorum. burda bayan doktor cok ya.

funda demırele gıt dıyen oldu bana ama sıgorta hastaneınde dogum yaptırıyo ıstemıyorum orda dogum yapmayı. annenın amelıyat oldugu hastane. orda benı hıcbır kuvvet dogum yaptıramaz.

abımın esı de ılk emzırırken cok aglamıs. Allahım tattır bıze de o duyguyu.

esracıgım bu funda demırel benım ılk basta gıttıgım erhan demırelın esı. ıkısı farklı hastanede kadın dogumcular. ona guven bence. sorumlulugu almak ıstememıs ama cok ıyı bı doktormus o.

bıde boyle ıkı kısı konusurken emzırıyorsunya muahbeet edıyorsun yanındakıyle hem emıyor hem laf dınlıyolarr
oy yerım ben onuyaaaaa

yok cnm rizede sonomar görüntüleme tıp merkezi terminalin yanında hemen çok inceledi utrasyonda dr beyy...

dun hastaneye gıtmeden cıkolata yıcektım unuttum. ona ragmen bebek cok fazla hareketlıydı. dıyorum bu kadar hareket edıyo ama hıssetmıyorum. hıssetmeye bı baslasammm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…