Bebe yağı sürdüm birkaç gün aloeveralıydı o mu dokundu ne çok kaşındım bende bıraktım..Dün aktardan vazelin aldım orda bitkisel çatlak kremi vardı 15 TL ye onuda alıcam sanırım , bide küçük bi kitapçık verdi aktar orda okudum birkaç yağ çatlamayı önlüyormuş sanırım onlarıda alıcam karıştırıp uyguluycam sırayla kafamçokkarıştı
bende tahlıllerı gosterdıgım de doktora sorucam onerısı var mı bakalım.
en cok yasamak ıstedıgım an emzırmekkk
inşallah canımBazı çocuk emmiyor ya inşallah bizimkiler emer..
He bide o var bende soracağım bugün bakalım belki krem tavsiye ederse onuda alıcam yeterki çatlamayım sempatiksalakcinni
en cok yasamak ıstedıgım an emzırmekkk
cnm funda hanımdı soyadıni bilmiyorum ewt 1 2 aylığına gitip geliyomuşlar orda bana baktı bebk iyi ama ben bu sorumluluğu allamam sonra ölürse benden bilmeyin diye rizadeki görüntüüleme tıp merkezine sevk etti orda ayrıntılı utrasyona aldı radyoloji dr her ikiside iyiydi ne güzel valla burda bayan dr yok ...oooo 15. haftaya gırıyosun bugun maşallah yaben ıyıyım dun doktordaydım. sana bısey sorcaktım cayelınde doktora gıttıgınde hangı doktor vardı hatırlıyo musun? oraya her hafta burdan baska doktor gıdıyo da.
hoşgeldin esracım sanada tünaydın canım:)
amin melisim inş hayırlı haber alırım
cnm funda hanımdı soyadıni bilmiyorum ewt 1 2 aylığına gitip geliyomuşlar orda bana baktı bebk iyi ama ben bu sorumluluğu allamam sonra ölürse benden bilmeyin diye rizadeki görüntüüleme tıp merkezine sevk etti orda ayrıntılı utrasyona aldı radyoloji dr her ikiside iyiydi ne güzel valla burda bayan dr yok ...
tünaydın cnm nasılsın...
hemde cok guzel bı duygu ben oglumu dunyaya getırdıgımde hıc aklımdan cıkmayan an benı emme:gitme::gitme:sıydıı daha yuzunu gormeden hemşireler gogsume koydular saskın ordek gıbıydımm kızlar yaaa nasıl emıyo yarabbım ogretmısler ona emmeyı memeden cıkınca nasıl aranıyoo işte ozamn dıyosun rabbımın mucızes duygulandım kıslar şimdiii
abımın esı de ılk emzırırken cok aglamıs. Allahım tattır bıze de o duyguyu.
abımın esı de ılk emzırırken cok aglamıs. Allahım tattır bıze de o duyguyu.
bıde boyle ıkı kısı konusurken emzırıyorsunya muahbeet edıyorsun yanındakıyle hem emıyor hem laf dınlıyolarr
oy yerım ben onuyaaaaa
ıkı tane funda var ama funda demıreldır o cunku gecen hafta arkadasım gıtmıstı cayelınde oturuyo. funda demırel vardı. ıyı doktordur. cayelınde mı o tıp merkezı orayı bılmıyorum. burda bayan doktor cok ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?