guzel:):) yanında cay ıster benım esım hep kızartmanın. cayı da demlerım ohhh bı guzel yerız:)cokacimcoook
ahhh benimde o gunler gelicek mi acaba ... yemek yiyebilecegim cay icebilecegimmm gunler °(((
guzel:):) yanında cay ıster benım esım hep kızartmanın. cayı da demlerım ohhh bı guzel yerız:)cokacimcoook
aa ne çok oğlumuz olmuş bizim.balum ya neden bize söylemediler tahminCADIARZU
meraba kıslar ben geldım gecmısı tam okuyamadım ama galıba haberler guzel
üzerine ya ketçap yada domates sosu ayyy fasulye çıkamrıştım ama gene patates kızartçam sizin yüzünüzden
ah ah ne bılım:) ama ıyı oldu ya kesınlessın daha ıyı. bebegının boyu ne kadardı senın bu gıdıste?
baş popo 52.2 mm bacaklarda bi 5 mm varmış.toplam 10 cm falan
kızlar ben akşama patates kızartmak istiyorum ama zararlı deniyor siz yiyormusunuz
evet aynen bugün cuma haftanın son günü hiç yemek yapasım yok zaten
bende aynısını düşünüyodum canım.millet ne güzel yemekten bahsediyo.benim onlar bahsederken bile içim bulanıyo kaldı ki yiycem:çok üzgünüm:
oooo bacaklar o kadar oluyo mu:):) benımkı de 57.9 mm mıs. bacagını bılmıom:)
bi o kadar da bacaklar var dedi dr.bilmem oluyo demek ki
meraba kızlar uzun uzun kalamıyorum topikte küçük bebeğim var biliyosunuz onunla ilgileniyorum..
Şimdi uyududa bakim dedim ne var ne yok diye...
Çoğunluk erkek bebiş bekliyo sanırım ne güzel ya..
duru bugun yeni bisey daha ogrendim kuru kahve ye az az.. bulanti icin iyi.. ben basladim iyi gibi geldi.. bide onu dene bakjalim :) isimiz allaha kaldii yeminlee yaa.. artik su bitsee.. kuzenimde dedi bugun bitiyorr geciyor 5 6 7 . aylar super geciyor edi... insallahhhhh bizimde oyle olucakkkk.......... biticek gidicekk buuuuuu
duru bugun yeni bisey daha ogrendim kuru kahve ye az az.. bulanti icin iyi.. ben basladim iyi gibi geldi.. bide onu dene bakjalim :) isimiz allaha kaldii yeminlee yaa.. artik su bitsee.. kuzenimde dedi bugun bitiyorr geciyor 5 6 7 . aylar super geciyor edi... insallahhhhh bizimde oyle olucakkkk.......... biticek gidicekk buuuuuu
ben çok yiyiyorum az yağda kızartıyorum
aynennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?