2010 Ekim Anneleri

ahhh benimde o gunler gelicek mi acaba ... yemek yiyebilecegim cay icebilecegimmm gunler °(((

bende aynısını düşünüyodum canım.millet ne güzel yemekten bahsediyo.benim onlar bahsederken bile içim bulanıyo kaldı ki yiycem:çok üzgünüm:

bende aynısını düşünüyodum canım.millet ne güzel yemekten bahsediyo.benim onlar bahsederken bile içim bulanıyo kaldı ki yiycem:çok üzgünüm:

duru bugun yeni bisey daha ogrendim kuru kahve ye az az.. bulanti icin iyi.. ben basladim iyi gibi geldi.. bide onu dene bakjalim :) isimiz allaha kaldii yeminlee yaa.. artik su bitsee.. kuzenimde dedi bugun bitiyorr geciyor 5 6 7 . aylar super geciyor edi... insallahhhhh bizimde oyle olucakkkk.......... biticek gidicekk buuuuuu

meraba kızlar uzun uzun kalamıyorum topikte küçük bebeğim var biliyosunuz onunla ilgileniyorum..

Şimdi uyududa bakim dedim ne var ne yok diye...

Çoğunluk erkek bebiş bekliyo sanırım ne güzel ya..

bi o kadar da bacaklar var dedi dr.bilmem oluyo demek ki

olabılır tabı mantıklı yanı.

meraba kızlar uzun uzun kalamıyorum topikte küçük bebeğim var biliyosunuz onunla ilgileniyorum..

Şimdi uyududa bakim dedim ne var ne yok diye...

Çoğunluk erkek bebiş bekliyo sanırım ne güzel ya..

ıyıyız. evet erkek bebek sımdılık cogunlukta bakalım:)

balum sayfalar agır gıdıo haberler nasıl bırde senın sat ılerlemıs canım maasallah..ya cınsıyetı nıe sölemedı benle hemen hemen aynısın ıyıkı gıtmemısım ben :)))

inşaallah canım.ama dedim ya ben alıştım gb hayatımdan hemen hemen sulu bütün yemekler çıktı.atıştırma usulü devam

Aynen öyle tatlım 5.6.7.hatta 8.aylar çok güzel geçiyo...,

Bide göbişler iyice belirginleşmeye başladımı çok hoş oluyoo..

Benim mide bulantılarım az az geçmeye başladı ben şuan 12. haftamdayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…