sabahtan sınavım var..oradan çıkıp nasipse gideceğim doktoruma..eve döndüğümde haberdar ederim inşallah hayırlı haberlerle dönerim size..
aynen bitnm..
tamam canım beklerız haberlerını. test ıcın ıyı olmus bosa strese gırmıycen.
evet bence de. kısa kol askılı ve uzun kol hepsınden alıcam:)
ayyy ben de ya:) zaten haftaya ıstanbula gıdıyom ordan bısey almadan gelemem. orta renklerde alıcam. annem de kalın battanıyesını hastane cıkıslarını alıcam dedı:)
al tabi canım hem hesaplı çok yer var istanbulda
burda 5 tl ye çıtçıtlı badiler var hemde kaliteli. 2 yrl ye kolsuz çıtçıtlı varyaza denk gelsedi al 2 liklerden y2-3 yıkama sona at :)
burda 5 tl ye çıtçıtlı badiler var hemde kaliteli. 2 yrl ye kolsuz çıtçıtlı varyaza denk gelsedi al 2 liklerden y2-3 yıkama sona at :)
ama onlar %100 pamuklu değildir cnm yaa. hatta organik bebek kıyafetleri varmış ilk zamanlar için. yıkamak ütülemek bile gerekmiyormuş ama eminim çok pahalıdırlar...
selam herkese hayırlı cumalar
Ben keın kes allah ızın verırse tabıkıı.... Besıktas tulumu alıcamm :))
ayyy esımde oyle dıyo. ben galatasaraylıyım da esım besıktaslı. alıcam tulum dıyo. abım ıkızlerıne almıstı gs lı resım cekıp yollamıstı esıme. ben abıne yollıycam bjk lı dıyo:)
ama onlar %100 pamuklu değildir cnm yaa. hatta organik bebek kıyafetleri varmış ilk zamanlar için. yıkamak ütülemek bile gerekmiyormuş ama eminim çok pahalıdırlar...
baya ucuzmus ya:)
:))) cok tatli oluyolarr amaaa.... benim esimde ajaxli olucak diyo :))) hollanda takimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?