2010 Ekim Anneleri

sabahtan sınavım var..oradan çıkıp nasipse gideceğim doktoruma..eve döndüğümde haberdar ederim inşallah hayırlı haberlerle dönerim size..

aynen bitnm..

tamam canım beklerız haberlerını. test ıcın ıyı olmus bosa strese gırmıycen.

oğlum olursa furkan çağrı
kızım olursa nisanur düşünüyorum bende..hayırlısı bakalım..

benim 3 isimli olucaklar o ayri :)) babamiz hollandali oldugu icin
erkek olursa CAN JOHANNES RUBEN

kiz olursa ISTANBUL SOFIA HELENA

al tabi canım hem hesaplı çok yer var istanbulda

burda 5 tl ye çıtçıtlı badiler var hemde kaliteli. 2 yrl ye kolsuz çıtçıtlı var yaza denk gelsedi al 2 liklerden y2-3 yıkama sona at :)

burda 5 tl ye çıtçıtlı badiler var hemde kaliteli. 2 yrl ye kolsuz çıtçıtlı var yaza denk gelsedi al 2 liklerden y2-3 yıkama sona at :)

ama onlar %100 pamuklu değildir cnm yaa. hatta organik bebek kıyafetleri varmış ilk zamanlar için. yıkamak ütülemek bile gerekmiyormuş ama eminim çok pahalıdırlar...

ama onlar %100 pamuklu değildir cnm yaa. hatta organik bebek kıyafetleri varmış ilk zamanlar için. yıkamak ütülemek bile gerekmiyormuş ama eminim çok pahalıdırlar...

pamuklu sart ama bebişe ya. ılk zamanlar herseyı daha hassas olmalı. ben camasırlarımda sabun tozu kullanırım hep zaten bebıste de devam edıcem. onun urunlerını dıkkatlı alıcam.

Ben keın kes allah ızın verırse tabıkıı.... Besıktas tulumu alıcamm :))

ayyy esımde oyle dıyo. ben galatasaraylıyım da esım besıktaslı. alıcam tulum dıyo. abım ıkızlerıne almıstı gs lı resım cekıp yollamıstı esıme. ben abıne yollıycam bjk lı dıyo:)

:))) cok tatli oluyolarr amaaa.... benim esimde ajaxli olucak diyo :))) hollanda takimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…