olabılır tabı mantıklı yanı.
ıyıyız. evet erkek bebek sımdılık cogunlukta bakalım:)
inşaallah canım.ama dedim ya ben alıştım gb hayatımdan hemen hemen sulu bütün yemekler çıktı.atıştırma usulü devam
bende artik kuru yemekden icim kurudu... cok yoruldugumu hissediyorummm....
en çok yemek yapmak zor geliyor bana yaa.......çalışmanın en kötü taraflarından biri çok yorgun düşüyorum
Aynen öyle tatlım 5.6.7.hatta 8.aylar çok güzel geçiyo...,
Bide göbişler iyice belirginleşmeye başladımı çok hoş oluyoo..
Benim mide bulantılarım az az geçmeye başladı ben şuan 12. haftamdayım...
Ben evdeyim canım valla banada çok zor geliyo...
2.hamileliğimi öğrendiğimden beri yemek yapmıyorum zatenyerimseniben
balum sayfalar agır gıdıo haberler nasıl bırde senın sat ılerlemıs canım maasallah..ya cınsıyetı nıe sölemedı benle hemen hemen aynısın ıyıkı gıtmemısım ben :)))
offf insallahh gecerrr benimkidee.. gerci mide bulantilari gecti gibide agzimda aci bi tat var o yapiyor mide bulantisi... surekli agzimda biseyler olmasi lazim.. oda cok zor geliyorr artikkk... dislerim agriyorr cignemekden yutmakdan...
bende aynısıyım.gerçi kuru da yesem çıkıyor:çok üzgünüm:
yaa helede istanbul traiğine takılırsam daha çok yandım.......yemekleri kim yapıyor peki
evet canım sata dogru hızla kosuyo. dun 12+2 cıktı ama doktorum satı yakalıycagı ıcın 12 bucuk dusun dedı. 12+2/7 yazdı kagıda da:) cınsıyet hakkaında yorum yamadı. ben de sormadım cunku netlessın ıstıyorum. bı dahakı gıdıste inş. ben onumuzdekı hafta tahlıl sonucları ıcın gıdıcem. bakmaz bı daha ultrasonda ama:)
ooo iyi maasallah yaa
hayatimmm 14. haftada azalir insallah.. seni cok iyi anliyorummm. bide benim kusma fobim vardi./.. ben 5 yasindayken babam bana ac karnina dondurma yedirmisti eve gelip nasil istifra etmistim hala hatirliyorum net bi sekilde.. ve 25 senedir ogun bugundur agzima dondurma surmedim... simdi bu yuzden bazi seyler kalici olucak korku saricak diye de korkuyorum bennnn
selam kızlar...
maşallah deyin benim midem iyi bu aralar hatta iştahım açıldı :F
selam kızlar...
ben 7 kilo verdim esim de 5 kilo verdi... yemek memek yok.. benim esim yabanci oldugu icin bide turk yemeklerinide bilmiyorr annem gelene kadar aclikdan kurumustum...
kabak dolmasi istedi canim bi kerede allah razi olsun bi komsum yapti getirdi. kocam gordu dolmayi bunu bende yapardim salataligin icine et koymus istee dedi... tabi gulmek istgedim ama halim olmadigi icin gulemedim :))
ben 7 kilo verdim esim de 5 kilo verdi... yemek memek yok.. benim esim yabanci oldugu icin bide turk yemeklerinide bilmiyorr annem gelene kadar aclikdan kurumustum...
kabak dolmasi istedi canim bi kerede allah razi olsun bi komsum yapti getirdi. kocam gordu dolmayi bunu bende yapardim salataligin icine et koymus istee dedi... tabi gulmek istgedim ama halim olmadigi icin gulemedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?