2010 Ekim Anneleri

offf insallahh gecerrr benimkidee.. gerci mide bulantilari gecti gibide agzimda aci bi tat var o yapiyor mide bulantisi... surekli agzimda biseyler olmasi lazim.. oda cok zor geliyorr artikkk... dislerim agriyorr cignemekden yutmakdan...

balum sayfalar agır gıdıo haberler nasıl bırde senın sat ılerlemıs canım maasallah..ya cınsıyetı nıe sölemedı benle hemen hemen aynısın ıyıkı gıtmemısım ben :)))

evet canım sata dogru hızla kosuyo. dun 12+2 cıktı ama doktorum satı yakalıycagı ıcın 12 bucuk dusun dedı. 12+2/7 yazdı kagıda da:) cınsıyet hakkaında yorum yamadı. ben de sormadım cunku netlessın ıstıyorum. bı dahakı gıdıste inş. ben onumuzdekı hafta tahlıl sonucları ıcın gıdıcem. bakmaz bı daha ultrasonda ama:)

offf insallahh gecerrr benimkidee.. gerci mide bulantilari gecti gibide agzimda aci bi tat var o yapiyor mide bulantisi... surekli agzimda biseyler olmasi lazim.. oda cok zor geliyorr artikkk... dislerim agriyorr cignemekden yutmakdan...

Herkesin bünyesine göre değişiyo işte...
Ağzındaki acılık mide ekşimesinden geliyo olabilir canım...
Benimde öyleydi valla sakız çiğnemekten çenelerim ağrıyodu artık.

bende aynısıyım.gerçi kuru da yesem çıkıyor:çok üzgünüm:

hayatimmm 14. haftada azalir insallah.. seni cok iyi anliyorummm. bide benim kusma fobim vardi./.. ben 5 yasindayken babam bana ac karnina dondurma yedirmisti eve gelip nasil istifra etmistim hala hatirliyorum net bi sekilde.. ve 25 senedir ogun bugundur agzima dondurma surmedim... simdi bu yuzden bazi seyler kalici olucak korku saricak diye de korkuyorum bennnn

yaa helede istanbul traiğine takılırsam daha çok yandım.......yemekleri kim yapıyor peki

Hiçkimse yapmıyo eşim zaten kilo verme derdinde pek yemek yemek istemiyo...
Çok acıktığı zamanlarda makarna falan yapıyorum salata yanında yiyoruz.Yada dışarıda yemek yiyoruz yeterki evde yemek kokusu olmasın.
Ama soğanlı yemekler yapamıyorum içim dışıma çıkıyo...

ooo iyi maasallah yaa

Bazı şeyler kalıcı olacak bende çok korkmuştum...Diş fırçalayamamıştım mesela naneliden midem bulanıyo du ve fırçayı ağzıma sokar sokmaz kusuyodum..Naneli sakız çiğneyemiyodum..
Sonra sonra geçiyo merak etme.

ben 7 kilo verdim esim de 5 kilo verdi... yemek memek yok.. benim esim yabanci oldugu icin bide turk yemeklerinide bilmiyorr annem gelene kadar aclikdan kurumustum...

kabak dolmasi istedi canim bi kerede allah razi olsun bi komsum yapti getirdi. kocam gordu dolmayi bunu bende yapardim salataligin icine et koymus istee dedi... tabi gulmek istgedim ama halim olmadigi icin gulemedim :))

selam kızlar...

slm hosgeldınnn

:roflol::roflol:

Hehe çok komik canım yaa..

Benimde bugün canım biber dolması istedi ne hikmetse...Yarın kayınvalideme gidicem söylimde yapsın bari..Zaten sorup duruyo canın bişi istiyomu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…