eee valla canim turkiye cennet vatan yeminleee ne istersen varrr..... kiymetini bilemedikk :)
eee valla canim turkiye cennet vatan yeminleee ne istersen varrr..... kiymetini bilemedikk :)
Benimde evimin süpürülmesi gerekiyo iyi tozlandı valla ama üşeniyom bende off ya içim hiç rahat değil aslında.
Ama küçük bebeğim var ondan pek fırsat bulamıyuorum.2 bebek olduğunda bakalım neolacak...
Benimde evimin süpürülmesi gerekiyo iyi tozlandı valla ama üşeniyom bende off ya içim hiç rahat değil aslında.
Ama küçük bebeğim var ondan pek fırsat bulamıyuorum.2 bebek olduğunda bakalım neolacak...
Alışmışsındır ama demi canım...
kızlar atıştımalık ama çok faydalı bir sandiviç tarifi..ezine,kırmızı biber,ceviz..ekmek arası yanına da portakal suyu..
evet:))ezıne ne ya ezıne peynırı mı?
evet:))
evet:))
çok yağlı ama çok ta lezzzetli bir peynir..bende çok seviyorum..okulda öğle arası sandiviç iyi oluyor..
mutlaka dene tatlım..çok lezzetlidir..gerçi damak tadı değişir..ben hıc yemedım ezıne peynırı.
hic ara vermemissin canim yaa.. bende oyle istiyodum ama bu hamilelik cok agir biseymis.. zaten esim diyor hayirlisiyla sunu dogur ilk icim gidip baglaticamm diyo :))))
çok yağlı ama çok ta lezzzetli bir peynir..bende çok seviyorum..okulda öğle arası sandiviç iyi oluyor..
yandın kızım sençok güsel moral veriom dime hehehhe
ezineyi tek gecerim.. ben hususi tekirdaga gidip yerinden tenekesiyle alir gelirdim istanbula..... simdi araki bulasin.. anca turkiyeden biri gelirseee..... tuzlu tuzlu....
off kızlar ya
koltuk altımda sivilce çıkmış çok kötü yaa acıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?