2010 Ekim Anneleri

hic ara vermemissin canim yaa.. bende oyle istiyodum ama bu hamilelik cok agir biseymis.. zaten esim diyor hayirlisiyla sunu dogur ilk icim gidip baglaticamm diyo :))))

yandın kızım sen çok güsel moral veriom dime hehehhe

kızlar atıştımalık ama çok faydalı bir sandiviç tarifi..ezine,kırmızı biber,ceviz..ekmek arası yanına da portakal suyu..

Alışmışsındır ama demi canım...

2 sene oldu.. hic gurbette oldugumu anlamamistimm ... ama bu hamilelikte ilk defa gurbet koydu... ama allahima sukur annecigim hemen geldi.. simdi iyiyim. ama tabi gene oyle her istedigini bulamiyosun burdaa..

bana kabak dolmasi yapan kadin 65 yasinda ..buraya ilk gelen turklerden.. kadincagiz hamileliginde kabak kizartmasi istemis cani... bana diyoki bag bahce heryer buram buram kabak kokuyor ama hollanda da kabak yok.. ayy cok zorrrr kizlarr yeminleeee cok zor.. su anda buile kabak var ama tanesi 1.99 euro....

çok yağlı ama çok ta lezzzetli bir peynir..bende çok seviyorum..okulda öğle arası sandiviç iyi oluyor..

hic ara vermemissin canim yaa.. bende oyle istiyodum ama bu hamilelik cok agir biseymis.. zaten esim diyor hayirlisiyla sunu dogur ilk icim gidip baglaticamm diyo :))))

Sorma canım ya nasıl oldu anlamadık ben 5 sene düşünüyodum zaten ama yüce rabbim böyle nasipp etti...Aldırmayada kıyamadım oda can sonuçta...

çok yağlı ama çok ta lezzzetli bir peynir..bende çok seviyorum..okulda öğle arası sandiviç iyi oluyor..

ezineyi tek gecerim.. ben hususi tekirdaga gidip yerinden tenekesiyle alir gelirdim istanbula..... simdi araki bulasin.. anca turkiyeden biri gelirseee..... tuzlu tuzlu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…