2010 Ekim Anneleri

Sorma canım ya nasıl oldu anlamadık ben 5 sene düşünüyodum zaten ama yüce rabbim böyle nasipp etti...Aldırmayada kıyamadım oda can sonuçta...

oyle oluyoo zaten canim.. dogumdan sonra butun kanllar acik oluyorr.. bide hastalanmiyosun bi muddet daha anlamiyosun... aman olsun zor olur ilklerde ama sonra ikisinden birden kurtulur rahatlarsin... :)) bende oyle istiyodum ama ...:)) yemezlerrr :)

oyle oluyoo zaten canim.. dogumdan sonra butun kanllar acik oluyorr.. bide hastalanmiyosun bi muddet daha anlamiyosun... aman olsun zor olur ilklerde ama sonra ikisinden birden kurtulur rahatlarsin... :)) bende oyle istiyodum ama ...:)) yemezlerrr :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Normal doğum yaptım bide ben eeee içi dışı temizlendi doktorum söyledi bana ama ben anlamadım...Zaten doğumdan sonra adet düzensizliği olmuştu...Eşim de sağolsun anlamamış nasıl anlamadıysa olan bana oldu valla..

İlerde rahat edeceğime eminin ama zor günler beni bekliyo

aman oyle dusunmee canim yaa.. sagligin yerinde olsunda herseye katlaniliyor... millet ucuz dogruyorrr... alah herseyin gucunu sabrini verirrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…