Sorma canım ya nasıl oldu anlamadık ben 5 sene düşünüyodum zaten ama yüce rabbim böyle nasipp etti...Aldırmayada kıyamadım oda can sonuçta...
koyun ve keçi diye iki çeşidi var bildiğim kadarıylahee cok yaglı demıssın. ınek mı koyun mu pekı. koyunsa yemem de.
oyle oluyoo zaten canim.. dogumdan sonra butun kanllar acik oluyorr.. bide hastalanmiyosun bi muddet daha anlamiyosun... aman olsun zor olur ilklerde ama sonra ikisinden birden kurtulur rahatlarsin... :)) bende oyle istiyodum ama ...:)) yemezlerrr :)
kızın mı olcak ne:) senın randevun ne zamana?
koyun ve keçi diye iki çeşidi var bildiğim kadarıyla((
bende alım barı ya ne cok ovdunuz:)
22 nisan cnm. cinsiyet için çağırdı zaten :) nie kız dedin herkes erkek dio :)
off kızlar ya
koltuk altımda sivilce çıkmış çok kötü yaa acıo
koyunu da var inegide.. ben koyunu daha cok severim ama sen inek al sevmiyosann :)
oyle oluyoo zaten canim.. dogumdan sonra butun kanllar acik oluyorr.. bide hastalanmiyosun bi muddet daha anlamiyosun... aman olsun zor olur ilklerde ama sonra ikisinden birden kurtulur rahatlarsin... :)) bende oyle istiyodum ama ...:)) yemezlerrr :)
sıvılce cıkarmıs ya kızda:)
koltuk altındaysa elleme çok..lenf bezlerin var orda..ılık suyla sil yarım sate bir..
sorma cnm yaaa normalde cildim yağlı ama sadece yüzümde çıkardı kollarım degajem sivilce izi içinde
sağol cnm.
gez bakalım oh ne güzel..ben ancak haftasonu evi adam etmekle uğraşıyorum..of of..kızım olsaydı yardım ederdi anasına:))yarın yıne gezmeye cıkıyorum 2 gun yokum:)
Normal doğum yaptım bide ben eeee içi dışı temizlendi doktorum söyledi bana ama ben anlamadım...Zaten doğumdan sonra adet düzensizliği olmuştu...Eşim de sağolsun anlamamış nasıl anlamadıysa olan bana oldu valla..
İlerde rahat edeceğime eminin ama zor günler beni bekliyo
hadı ya. beyaz tenlı mısın? ben esmerım. ben de sıvılce cıkmaz pek. cook nadır.
bende ne çok esmer nede kumralortası ama cildim yağlı işte çok çıkıo
gez bakalım oh ne güzel..ben ancak haftasonu evi adam etmekle uğraşıyorum..of of..kızım olsaydı yardım ederdi anasına:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?