evet ya valla senn ki de zor bacım..allah yardımcın olsun..ama en azından eşofmanla gidiyosun okula:))benimki daha zor beden eğitimiiiii
benimki daha zor beden eğitimiiiii
evet var ben mesela:)))ya benim doktorum söylemedi zaten..başka doktora gittim o söledi..evet zaten bende onu istiyodum ya bu arada 12 haftada cinsiyet öğrenen var ben sordum tam 13 haftalıkken azarlamktan beter etti doktorum
Kızlar ben geldim kızımla :) doktorum %90 kız dedi daha yanılma olmazmış çok şükür herşey yolunda sağlıklı kıpır kıpırdı annesinin prensesi..
ciddimisin ney peki cinsiyeti bendemi başkasına gitsemevet var ben mesela:)))ya benim doktorum söylemedi zaten..başka doktora gittim o söledi..
Kızlar ben geldim kızımla :) doktorum %90 kız dedi daha yanılma olmazmış çok şükür herşey yolunda sağlıklı kıpır kıpırdı annesinin prensesi..
Hadi gözünaydın nevyas..hayırlı olsun tatlım...
ciddimisin ney peki cinsiyeti bendemi başkasına gitsem
hoşgeldin..vala cuma akşamı olduğu için en azından ben çok iyiy,m:)selam kizlar nasilsiniz herkes iyidir insallah.
özel hastaneye gidiyorum araştırayım seninde hayırlı olsun sağlıklı olsundaerkek dedi..ama bakalım daha erken tabi..bu ilk tahmin..dün gece de aynı doktora gittim acilen sancım oldu..gene baktı bundan kız olmaz dedi:))
ya tıp merkezlerine gidebilirsin çok merak ediyosan..yoksa bekle zaten 2 hafta sonra söler...
hoşgeldin canımselam kizlar nasilsiniz herkes iyidir insallah.
hoşgeldin..vala cuma akşamı olduğu için en azından ben çok iyiy,m:)
hoşgeldin canım
nyse kuzular ben çıkıyorum...yürüyüş ardından sinema...ii bakın kendinize..gece bakarım gene bir duramam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?