2010 Ekim Anneleri

Kızlar ben geldim kızımla :) doktorum %90 kız dedi daha yanılma olmazmış çok şükür herşey yolunda sağlıklı kıpır kıpırdı annesinin prensesi..

cok sevındım canım. ultrason goruntusu de super. maşallah kızına:)

kizlar biz dun esimle bebisimize oyun parki aldik dayanamadik:)

ne renk aldın bakım:)

günler geçtikçe bu takvim kendimi ilerleyecekk yoksaa bizmii değiştireceğiz her ayyyyyy

kendılıgınden hergun duzelıcek canım.

gunaydın herkeseeee:) ama kımse yok henuz erken tabı:) bende hemen kahvaltımı hazırlıyım barı.

ben yıne yokum haftasonu kızlar. bırazdan cıkıcam bı daha pazartesı anca gırerım.

hihoyyyt günaydın ekim anneleri hihoyyyt
Dün kontrolüm vardııı 20 gün önce küçücük nokta kadar olan bebegım sımdı fasulye kadar 2 cm ayy çokkk tatlıydıııı canım benim ooo ..Hareket edişlerini ilk defa gördümm çok güzel bir duyguu belini yukarı attırıyodu göbek atar gibi :)))))))) dr epey uğraştı hareket etmesi için usg ucuyla oynatmak ıcın :)) sonra ayaklarını salladııı çokk guzeldııııı canım benimm ..Allahımm sağlıcakla kucağımza almayı nasip etsin yavrularımızıı..rahime güzel tutunmuş hafif kenarda zayıf yeri varmış prosgestan son kutuyu iç dedi artık sonra bırakabılırmıişim şükür..ilacı bırakınca lekelenmen olabılır dedı yıne baslarsın o zaman dedııı..şükür 1 aydır leke bısı yok aman gelmesın ... vitamin elevit .bulantı içinde hap verdi bakalım fayda edicekmii...Yolculugaaa çıkmamamdaaa izin verdii yuppiiii :)))))

Kızlar bu elevit hamileliğimiz boyuncamı içilmesi gerekiyorr..Bana simdilik bulantılarım oldugu için bu dönemde ıster ıc ıster ıcme zorlama dedı kendını :)) 2 li test yapmıycam dedi sana :)) bende neden dedım ıstersen yaparız gerek yok dedı.. zaten amiyosentez yapmam sana dedı hem geçmişte leke hemde infertilite oldugum ıcın zor bulunan bebiş :)) direk 3 lü test yapıcakmıss

pıtpıt seslerını dışarı verdıı maşallahh atış sayısıda iyiymiş :) kordonuda gördüm . tomurcuk bacaklarr canım benimm ..Allahım olmayan herkeze nasıp etsınn bu güzel duyguyu tüm ısteyenlere tez zamanda versin ... 1 ay sonra :)) cinsiyet belli olcakmış

balsurat gozun aydın canım .......onlıne olan arkadaslar nasılsınız
buarada mılupaya uye oldum bana hamılleık oncesı ve dogum dogum sonrası ıcerıklı bı kıtapcıkla bebek sampuanı ve pısık kremı ıslak mendıl gondermısler sızde uye olun kızlar

Son düzenleme:

nerden üye oldun .netten mi

günaydın arkadaşlar
balımcım gözünaydın gerçekten çok farklı bir duygu
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

demet sağolasın canım opuyorumnanaktan

:)) şu üyeliğe bende bir bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…