zor ama ne yapalımmm
rita rapor almışsın iyi yapmışsın valla
nevyas tebrikler kızın olacağı kesinleşti mmaşallah
Hoşgeldin canımmm a.s.
hayırlı olsuuunnnn cok sevindm ama bu kadar böceginnn içinde napacak senin çiçek bilmiyorum : )))))))))
Kızım nanik yaparken doktorumuz hemen bu anı görüntüledi :)) Maşallah deyin kızıma :)
Ayyy yerimm ben bunu güzelliğe bakın , nasıl yaratıyor yüce rabbim. Allah nazarlardan saklasın
Canım gözünaydın ne güzel haberlerle döndün çok mutlu oldum..
Oyyyy maaşallah yerim ben onu ne güel bişi ya şükür rabbime...
6 nisanda benim randevum bakalım ne olacak
Valla canım ayak parmaklarını bile gördüm herşeyi oluşmuş artık annelik büyük bir mucize :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah..
Sağol canım çok şükür gerçekten :) sende güzel haberlerle dönersin inşallah canım..
Ben şuan 12.haftamdayım bakalım göstercekmi cinsiyetini....
Ben 12+3 de gitmiştim kıza benzettiler bugünde kesinleşti canım bebek gösterirse 12. haftada kesin demekki cinsiyeti :) senin kızın var inşallah bir oğlun olur sağlıcakla..
Kızlar ben geldim kızımla :) doktorum %90 kız dedi daha yanılma olmazmış çok şükür herşey yolunda sağlıklı kıpır kıpırdı annesinin prensesi..
canim ben kiz diye hissediyorum hep bebegimi belkim senin kiza benim kiz arkads olur.kiyetli olur kimselere vermeyiz kizlari.süsler süsler resim koyariz buraya:))Hoşbuldum canım sağol :)) valla bilmem bundan sonra kız isteyen arkadaşlarımın Allah gönlüne göre verirde inşallah kızıma arkadaş gelir bayanssulusmile
oy oy msallah yavruyaa.rabbim nazardan korusun minik melegiii
Kızım nanik yaparken doktorumuz hemen bu anı görüntüledi :)) Maşallah deyin kızıma :)
imzan hayirli olsun canim yaptim insallah begenirsinkizlar imza nerden yapcaktik yardim lütfennnnnn
hamis cizelgesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?