2010 Ekim Anneleri

Hoşgeldin canımmm a.s.
hayırlı olsuuunnnn cok sevindm ama bu kadar böceginnn içinde napacak senin çiçek bilmiyorum : )))))))))

Hoşbuldum canım sağol :)) valla bilmem bundan sonra kız isteyen arkadaşlarımın Allah gönlüne göre verirde inşallah kızıma arkadaş gelir bayanssulusmile

ınşallah canıımm birden bire kız patlaması olursa şaşmam : )
allah'ım sağlıklısını versin hepimize. Bakalım benimkisi kesin erkek mi ben de meraklardayım öyle tahmin etti doktorum ama sonradan %50%50 diyelim dedi güldü kaydirigubbakcemile3

Ayyy yerimm ben bunu güzelliğe bakın , nasıl yaratıyor yüce rabbim. Allah nazarlardan saklasın

Kızım nanik yaparken doktorumuz hemen bu anı görüntüledi :)) Maşallah deyin kızıma :)

Canım gözünaydın ne güzel haberlerle döndün çok mutlu oldum..

Oyyyy maaşallah yerim ben onu ne güel bişi ya şükür rabbime...

6 nisanda benim randevum bakalım ne olacak

Ayyy yerimm ben bunu güzelliğe bakın , nasıl yaratıyor yüce rabbim. Allah nazarlardan saklasın

Valla canım ayak parmaklarını bile gördüm herşeyi oluşmuş artık annelik büyük bir mucize :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah..

Canım gözünaydın ne güzel haberlerle döndün çok mutlu oldum..

Oyyyy maaşallah yerim ben onu ne güel bişi ya şükür rabbime...

6 nisanda benim randevum bakalım ne olacak

Sağol canım çok şükür gerçekten :) sende güzel haberlerle dönersin inşallah canım..

Ben şuan 12.haftamdayım bakalım göstercekmi cinsiyetini....

nevyas canım gözunaydın prensesımız kesınleştı demek allah hayırla kucagına almayı nasıp etsın

Kızlar ben geldim kızımla :) doktorum %90 kız dedi daha yanılma olmazmış çok şükür herşey yolunda sağlıklı kıpır kıpırdı annesinin prensesi..

masallah canim rabbim aglikcakla kucagina almayida nasip etsin insallahhhhhhh
Hoşbuldum canım sağol :)) valla bilmem bundan sonra kız isteyen arkadaşlarımın Allah gönlüne göre verirde inşallah kızıma arkadaş gelir bayanssulusmile
canim ben kiz diye hissediyorum hep bebegimi belkim senin kiza benim kiz arkads olur.kiyetli olur kimselere vermeyiz kizlari.süsler süsler resim koyariz buraya:))
canlari kalsin erkek annelerinindezemuszemuskaydirigubbakcemile3

Kızım nanik yaparken doktorumuz hemen bu anı görüntüledi :)) Maşallah deyin kızıma :)
oy oy msallah yavruyaa.rabbim nazardan korusun minik melegiii

kizlar imza nerden yapcaktik yardim lütfennnnnn
hamis cizelgesi
imzan hayirli olsun canim yaptim insallah begenirsin

nevyas hayırlı olsun allah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin
benimde yarın randuvum 11:40 da saatler yaklaştıkça heyecan ve korku başladı
nedense hep böyle oluyorum ben

kızlar 4 buçuk haftalık gebeyimm
şuan hiçn
bişi hissetmiyorumm
nezaman başlıyoo bulantılar kaçıncı haftada

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa feyza çok sağoll çok güzel olmuşş imzamnnnnnn
ALLAH razı olsun sendennnn

günler geçtikçe bu takvim kendimi ilerleyecekk yoksaa bizmii değiştireceğiz her ayyyyyy

Kızlar bilgisayarın başında bu kadar oturuyoruz ya hep kafama takılıyor bebeklerimize zararı oluyor mudur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…