2010 Ekim Anneleri

selam kızlar bende bugün doktora gittim maaşallah bebeğim çok hareketliydi
zıplıyordu dönüyordu doktor oyun oynuyor diyor
çok güzeldi..........cd ye aldık bakıyorum çok hoş yaa..........ama hala sattan bir hafta geri
doktor bu kafaya takılacak bir sorun değil dedi..........herşey normal dedi
inşallah hep böyle devam eder

pınarcığım çok üzüldüm canım..........allah sabır versin
ama seninde söylediğin gibi hayırlısı böyleymiş.....rabbim yine nasip eder inşallah
üzülme sağlıklı ve sıhhatli olması herşeyden önemli

pınarcım cok üzüldüm allah sabır versinn

simgecim gözünaydın canım benimde 1 hafta geride korkma hiç bişi olmaz

ya bişi dicem ben bugün midye yedim 2 3 tane korkuom bişi olurmu yaacok istedi cnm napimm

oldu olmasina ama hala ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum eskisi gibi.. bende sali gunu 14. haftaya giricemm artik tek umudum bir an once bicak gibi kesilip gitmn esi... bu sabah 2 kere kalktimm krizlerdeydimmmm

neden krizlerde oldugumu bilmiyorum kizlar yaaa...bu ogurmek beni neden bu kadar korkutuyor neden boyle sinir krizlerine sokuyor bilmiyorumm.... o kriz gectikden sonra cok kiziyorum kendime neden isyan ediyorum ben diye... 5 dk bile surmuiyor halbukiii.... off kizlarr psikolojim cok bozuldu benim yaaa...

günaydınnn benimde mide bulantılarım bitti diye çok sevinmiştim ama kazadan sonra midem çok feci bulanmaya tekrar başladı kendi kendime nazar vurdum galibaaa...

esra masallah senin bebeginde belli olmus erkek geliyormus:)
hayirlis saglikli olsun insallah.sen 14 haftadamisin satinla denk mi gidiyor.

cogu arkadasin oglu oluyormus hayirli olsun bende sanki oglusum olucak gibi hissediyorum gerci saglikli olsunda farketmez

esra masallah senin bebeginde belli olmus erkek geliyormus:)
hayirlis saglikli olsun insallah.sen 14 haftadamisin satinla denk mi gidiyor.

pazartesi trafik kazası geçirdikte cnm çok şükür bişeymiz yok

ewt bebeğim ilk tahmin erkke denindi ama kendi dr dememden kesin diyemiyorum sali günü randevum var baaklım ne diyecek

günüm satla beraber ilerlemiyor cnm bir hafta geriden gidiyoruz ...

cogu arkadasin oglu oluyormus hayirli olsun bende sanki oglusum olucak gibi hissediyorum gerci saglikli olsunda farketmez

hepimiz nevyasa elçiliğe gideriz galiba şuanlik tek kızımız....:dance::dance:
bend eçok kız bekliyodum ve istiyodum ama saglikli olsunda önemli değil...

hepimiz nevyasa elçiliğe gideriz galiba şuanlik tek kızımız....:dance::dance:
bend eçok kız bekliyodum ve istiyodum ama saglikli olsunda önemli değil...

evet ya simdilik tek cicek :)) olsun ya erkek cocuguda anneye cok duskun oluyor dedigin gibi once sagliklari sonra bagrimiza her turlu basariz :ecrin_bebek:

gecmis olsun sükür birseyiniz yok.ALLAHIM KORUMUS
3 kisi daha geldi dün kiz haberi ile kizlar 4 lendi

gunaydin kizlar :) iyi pazarlar
günaydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…