2010 Ekim Anneleri

ya aslinda ne iyi olur ultrasol alabilsek.ufak ucuz yolu birsey varmik iyaaaaa
söyle arada herketlerine kapl atisina bakar kapatiriz.ne iyi olur

çağla şikelin bi röpörtajında duymuştum bunu hamileyken. amaaan abartıyor demiştim, şimdi bende aynı durumdayım inan ki:)))insan yaşamadan anlayamıyor. ama zararlıymış çok girmek:))) bende hergün ultrason çıktısına bakıyorum...

diger cihaz olabilir kapl atisini hickirik hareketlerini falan duyuluyor.ondan alsak ya burda varmi ki bir bakmam lazim.melek sesleri diye.goole yazdiniz mi cikiyor

Mevlam yardımcınız olsun beterinden korusun cok üzüldüm.. Sİzlere sağlıklı uzun ömür nasip etsin...

çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm
moralini yüksek tut...

pınarcım çok geçmiş olsun,Allahtan herşeyin hayırlısı..

çok geçmiş olsun( ne diyeceğimi bilemiyorum. ama inan çok üzüldüm. burda sanki herbirinizi ayrı ayrı gerçekten tanıyormuşum gibi hissediyorum. allah yavruna uzun ömürler versin

pınarcım çok üzüldüm ne denir ne yazılır bilemedim kusura bakma gözyaşımı tutamayacağım bu acıyı yaşadım acısı çok zor Rabbim böyle uygun görmüş o verdi o aldı

pinar ipekci canim sok oldum yaaaa iki hata olmus sen hicbirsey fark etmedin mi??
rabbim yavruna hayirli uzun ömür versin canim.melegin dünyaya gelemeden cennete gitti.insallah yeniden hamis kalirsin canim.

Canım Allah sabır versin söyleyecek çok fazla bişey bulamıyor insan tez zamanda inşallah sağlıklı bir bebek daha verir Rabbim..

pinaripekci cok uzuldum allah sabir versin insallah en kisa zamanda yine hamile kalirsin.kac haftalikti ??hic belirtin olmadimi?

geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin

pınar çok geçmiş olsun..inan çok üzüldüm..Allah diğer yavrunu sana bağışlasın..acısını göstermesin..üzgünüm ya((

kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin. esim cok kiziyor cok evham yapiorum bidaha girmiceksin o siteye diyor.neyse simdi sinirlendi benim uzuldugumu endiselendigimi gorunce.
pinarcim allah sana sabir versin insallah.

bitanelerim..rabbim razı olsun hepinizden...

eğer yüreklerimizde allah sevgisi olmasaydı...sırtımızı rabbimize dayayamasakdık...bu ve benzer durumlarda,rabbimden gelen herşeyde hayır vardır diyemeseydik zannediyorum çıldırırdık....şu an cidden içimde bir boşluk var..ve çok uzaklarda eşim de bu acıyı tek başına yaşıyor...ama kurban olduğum rabbim bizimle..ve sabrımızı o veriyor..elbette sizlerin canı gönülden dualarınız da yürek yangınımıza su serpiyor...hepiniz rabbime emanetsiz arkadaşlarım....geride kalanlara hayırlı ömürler versin rabbim..

bir de buradan bu sıkıntımı paylaşırken hepinizin tedirgin olmasına sebep oldum istemeden..ne olur hakkınızı helal edin..

rita canım anlamadım bıde bu yukarı cıkma olayıda mı sorun oluomuş........üüüffffffff herşeyden huylanacagız yakında

bir de buradan bu sıkıntımı paylaşırken hepinizin tedirgin olmasına sebep oldum istemeden..ne olur hakkınızı helal edin..

çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah herşeyin hayırlısını verir hayırlısı böyleymiş..okurken bile içim ürperiyor.ALLAH SABIR VERSİN!!!

olurmu cnm. başımıza gelcek varsa gelir. hayırlısı buysa bizimde olur sen bizi düşünme. allah hayırlısı neyse hepimize onu versin. kendinide üzme diyemicem ama fazla üzme olurmu.

bende çok üzüldüm (((((((((
çok büyük geçmiş olsun yavrunu allah sana bağışlasın canım benim. Rabbim o kadar büyük ki,en kısa zamanda tekrar yaşatır inşallah bu duyguyu sana.

canım benim olur mu öyle şey hiç...
gelen allah'tan her şer de bir hayır vardır. Rabbim yazmışsa kimse önüne geçemez,başımıza gelecekse elbet bir hayır vardır. Böyle düşünme emi? Kendini de üzme. Dikkat et kendine mafoldumben

Son düzenleme:
Perşembeye kadar nasıl sabredicem bilmiyorum vakit geçmek bilmiyr :gitme:
aLLah'ım sen meLekLerimizi bizLere bagisLa. Onlari kucaklarimiza Almayi da göster rabbim :Saruboceq: Ben cok bekledim yolunu cok zor günler gecirdim esimle birlikte mafoldumben akLima geLdikce agLayip duruyorum :gitme: tam umudumun bittigi anda geLdi yavrum aLLah'ım ne Olur alma onu bizden

burdayım ben
yazmıonuz. burnum akıo limonlu çay içiyorum.

bende buradayım canım. grip mi oldun sen :gitme:
ya kızlar bugun çok hapşurdum ben bişi olmamıştır dime.

bende kac haftadir öksürüyorum hemde öyle böyle degil gecmek bilmedi geceleri resmen öksürmekten uyaniyorum korkuyorum ben de senin gibi birsey olmaz herhalde canım ya allah'a emanetler

bi anda iki üç kere hapşırıom eşim yavaş düşürcen dio allaha emanet artık napayım bilerek yapmıom

benim bugun net gitti yoksa hep burda olurdum. canım sıkıldı zaten ben daha önce napıomuşum dedim kendi kendime

Benimde nette sorun var bugun zar zor baglanıyorum düşüp duruyorum.
Uyudum bütün gün.
dikkat et canım sende kendine. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…