- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
ya aslinda ne iyi olur ultrasol alabilsek.ufak ucuz yolu birsey varmik iyaaaaa
söyle arada herketlerine kapl atisina bakar kapatiriz.ne iyi olur
Mevlam yardımcınız olsun beterinden korusun cok üzüldüm.. Sİzlere sağlıklı uzun ömür nasip etsin...
çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm
moralini yüksek tut...
pınarcım çok geçmiş olsun,Allahtan herşeyin hayırlısı..
çok geçmiş olsun( ne diyeceğimi bilemiyorum. ama inan çok üzüldüm. burda sanki herbirinizi ayrı ayrı gerçekten tanıyormuşum gibi hissediyorum. allah yavruna uzun ömürler versin
pınarcım çok üzüldüm ne denir ne yazılır bilemedim kusura bakma gözyaşımı tutamayacağım bu acıyı yaşadım acısı çok zor Rabbim böyle uygun görmüş o verdi o aldı
pinar ipekci canim sok oldum yaaaa iki hata olmus sen hicbirsey fark etmedin mi??
rabbim yavruna hayirli uzun ömür versin canim.melegin dünyaya gelemeden cennete gitti.insallah yeniden hamis kalirsin canim.
Canım Allah sabır versin söyleyecek çok fazla bişey bulamıyor insantez zamanda inşallah sağlıklı bir bebek daha verir Rabbim..
pinaripekci cok uzuldum allah sabir versin insallah en kisa zamanda yine hamile kalirsin.kac haftalikti ??hic belirtin olmadimi?
geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin
pınar çok geçmiş olsun..inan çok üzüldüm..Allah diğer yavrunu sana bağışlasın..acısını göstermesin..üzgünüm ya((
kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin. esim cok kiziyor cok evham yapiorum bidaha girmiceksin o siteye diyor.neyse simdi sinirlendi benim uzuldugumu endiselendigimi gorunce.
pinarcim allah sana sabir versin insallah.
bir de buradan bu sıkıntımı paylaşırken hepinizin tedirgin olmasına sebep oldum istemeden..ne olur hakkınızı helal edin..
bir de buradan bu sıkıntımı paylaşırken hepinizin tedirgin olmasına sebep oldum istemeden..ne olur hakkınızı helal edin..
burdayım ben
yazmıonuz. burnum akıo limonlu çay içiyorum.
ya kızlar bugun çok hapşurdum benbişi olmamıştır dime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?