2010 Ekim Anneleri

perşembe günü biopsi yaptırdım bebeğime... çok korkunçtu...çok acı vericiydi ama bitti sonunda... şimdi güzel haberler belkiyoruz artık...

bende bugun yurumekte zorlaanıyorum bıyere gıtsem karnımda sankı 1 ton agırlık var yurutmuo benı..penguen gıbıyım

bende bugun yurumekte zorlaanıyorum bıyere gıtsem karnımda sankı 1 ton agırlık var yurutmuo benı..penguen gıbıyım

Benzetmene güldüm bir sürü kaydirigubbakcemile3 allah iyiligini versin hiç güleceğim yoktu. benim karnım felaket çıktı birde çok şişkinlik var belim agrıyor karın cıktıkca bel agrısı olurmuş ya sanırım ondan :)

bende gülüom valla bu haftalarda böleysem ben ılerkı haftaları dusunemıom...asterıks gıbı olurum abowwwww yandım ben

hehehe hasta hsta güldürdünüz benü sinizütten sanırım ya grip olsam yataktan kalkamam dime

merhaba annişler Eylül annesiyim nasıl geçiyor günleriniz?bulantılar devam ediyormu hala?bizim topiğe de gelin sormak istediğiniz bişey olursa hepinizi öptüm Allah a emanet olun

pınarcım çok üzüldüm
seni çok ıyı anlıyorum bende 2 yavrumu kaybettım ALLAHIM ınsallah bunu korur
ALLAH sabır versin canım çok üzgünüm

Co kyavas bugÜn sıteye ya benım pc de vırÜsm Ü varkı anlamadım ıkı saatır yazıgım msj gtımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…