yarican sen cınsıyetı kaç haftalıkken öğrenmıstın canım
ben daha ögrenemedimki( cuma günü gittim ama yine söylemedi dr, daha erken dedi (
sen ögrenmişmiydin cinsiyetini?
kızlar bulantı ıcın emedur kullanan varmı
ala alla ben nıe senınkını erkek dıe hatırlıom ..yok benımkı bu hafta gıdecem dr. söleyecek ama senın hafta benden ılerde nıe sölememıskıne
Bana dr 2 gün önce dıramine adında bulantı hapı verdii ..hiç kullanmadım daha bu ılacın yan etkısı cok uyku yapıyormuş işede yaramıyor dıyorlar kıme sorduysam bulantı ılacları :sinifsinif: zorda kalmam ınsallhh kullanmak ıstemıyorum( günde 2 progestan ıcıyorum zaten ..elevıt verdı onu bıle ıcmıyorum..
Sana emedur fayda ettimi canım
Bana dr 2 gün önce dıramine adında bulantı hapı verdii ..hiç kullanmadım daha bu ılacın yan etkısı cok uyku yapıyormuş işede yaramıyor dıyorlar kıme sorduysam bulantı ılacları :sinifsinif: zorda kalmam ınsallhh kullanmak ıstemıyorum( günde 2 progestan ıcıyorum zaten ..elevıt verdı onu bıle ıcmıyorum..
Sana emedur fayda ettimi canım
3 hafta sonra geçer dedi benim dr hepımızzınnn gecsınnn bır an önce ınsallhhhbanada diramine verdi ama almadım.. kac aydır o kadar midem bulandı ilac vermedi, azaldı ama hala devam ediyo dedim verdi :))
benim mide bulantılarım azaldı, ilaca gerek duymadım. ama şimdi demir ve vitamin hapına başlıcam, onlar artırırmı acaba?
kızlar tetenoz aşısı illa 5.ayda (20.hafta )vurulması lazım ya birde 3lü test 16-20.haftalar arasında yazıyor nette( belkı sehır dısında olurum o haftalar ufffff yaaaaaa
canım gittiğin yerde dr yokmu orda yaptırırsın, sonucları dr'una söylersin..
bende bulantıyı artırıyomus diye duymustum ama icmem lazım artık, kanım düşük biraz.. ondanmı bilmiyorum ama cok halsizim genelde ve kalp carpımtım cok oluyo
kaydirigubbakcemile3 kan tahlil .hemoglam .şeker vs. v.s aç karnınamı yaptırdınız kızlarr ?
yarın tahlil yaptırıcam dr sana açmısın diye sorarlarsa sen tok olsamda açım diye söyle onlara dedi kaydirigubbakcemile3 delü adam
evet canım şekeride ölctüreceksen aç olman gerekiyo :)) dr'un niye öyle söylemişki :sm_confused:
Bulantısı olan arkadaşlar ne denediysem bişi fayda etmedi yanlız 2 gündür tatsız sakız çiğmeyi denedim sankii bulantımı alıor gibi...sizde deneyim birşey kaybemezsiniz... geçen dışardaydım eve zor attım kendimii dedim sakız atayım dedımm gercekten iyi geldiii..
:gitme: kan sayımının düşük olmasından dolayıda kaynaklıdır halsizlik ... demekk sendede çarpıntı var :gitme: bendede hamilelikte başladıı..Hamilelikten önce kan seviyem yüksektı ..Belkıde hamılelıkte değer bebek düşürüyor( dr sordunmu sen çarpıntılarını ..ben sorucaktım unuttumm...en ıyısı sorayım sonucları gösteririken
hmm bende deniyim, iyi gelir inş :Saruboceq:
evet canım ya, cok carpıntım oluyo hemde.. gecen gece yıgıldım kaldım hatta, nefes alamıyorum kalp carpıntısından, konusamıyorum. ambulans cagırdı eşim hemen acile gittik, cok kötüydü :gitme: başımda cok feci agrıyodu, migren atagı olabilir dediler. kendi dr'uma da sordum, adam cok sakin yaa hamilelikte olur böyle şeyler dedi sadece kaydirigubbakcemile3
bilmemki delü adam sempatiksalakcinni farketmez deyip durdu ben yınede aç gidicem guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?