geçmiş olsun canım ...doktorlar her sorumuza olur öyle şeyler diyolar zaten :umursamaz: daha bişi sormucam en ıyısı kendı doktorumuz olmak kaydirigubbakcemile3
bencede ac git sen, ama yinede yanına bişiler al yemek icin kan verir vermez atıştırırsın.. açlıkta cok etkiliyo hamileyken beni, hemen gözüm karariyo.. eskiden bütün gün bişii yemesem aklıma gelmezdi :))
yarican 3 lü yaptırcan mı?ne zaman?
Evet hamileyken insanın vücüdunda çok değişiklikler oluyor..Şuanda oldugu gibi öncede 10 satt pc karsısında takılırken şimdi 1 saat fazla geliyorr :bbo: hele tv sesine tahammül edemiyorum .Oysakii önceden son ses müzik dinlerdim bilmiyorumkismile
Ben kaçayım gözler karardı :1rolleyes: Hepimiz ALLAHA EMNAET OLAlım ..Allahım sen bebeklerimizi ve bizleri koru :Saruboceq:
evet..aslında ikili testim gayet iyiymiş..çok şükür..zaten benim doktorlar hiç sormuyor..sadece gün veriyor..16 nisan da birine..19 nisznda diğerinde yaptıracam..bakalım..
evet..aslında ikili testim gayet iyiymiş..çok şükür..zaten benim doktorlar hiç sormuyor..sadece gün veriyor..16 nisan da birine..19 nisznda diğerinde yaptıracam..bakalım..
saol canım..hepimiz inşallah sağlıkla getiririz dünyaya ve kucağımıza almayı nasip eder Allahım..
aaa cirru bende seni merak ediyodum,naaptın diye,canım bebeğin çok dayanıklıymış,sımsıkı tutunmuş annesine,umarım biran önce atlatırsın tehlikeyi:Saruboceq:
Selam kızlar nasılsınız bugün bebişime bir sürü ciciler aldım :))
herkesin cinsiyetler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamış bakıyorum.ne güzelllllllll.
Selam kızlar nasılsınız bugün bebişime bir sürü ciciler aldım :))
ohhh ne güsel güle güle giyinmeyi nasip etsin rabbim...bizde cinsiyetini bilsekte alsak güsel ciciler:))
ohhh ne güsel güle güle giyinmeyi nasip etsin rabbim...bizde cinsiyetini bilsekte alsak güsel ciciler:))
slm nevyas daha erken diyorum ben ama sen başlamışsın bak.belki çarşıya çıkabilsem bende dayanamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?